23 12
發新話題

煩請各位玩英軍的師兄指點小弟 ~

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-11-2009 22:00 發表

睇藍字
師兄:

我想大家都好想幫人...
但唔好用"好似" "可能" 的答案

引用:
原帖由 Parachuter 於 10-11-2009 22:28 發表
英國機場唔似香港 check 得緊過香港,見你外國人 如果check hand carry個陣見到你個袋入面有個MK-6 你估d security 會唔會同你講 "幾別致,走啦"咁簡單 所以帶呢d做 hand carry 仲難
我係有諗過買個放落寄倉 如果se ...
聽某軍用品店老細講
佢啲貨會先去法國,再由嗰邊出境.

引用:
原帖由 marcooo 於 11-11-2009 03:17 發表
黑波籮我都有多喎

.咁多
整波籮兵?

引用:
原帖由 match_man 於 11-11-2009 22:50 發表
I have mailed a Para-helmet back from UK be4 and the parcel was being checked by UK customs and it is fine....
咪笑...有位同好啲玩具被人充工

Bayonet 咪寫餐具....
Bowman 寫收音機
頭盔咪.....自己作
後果自負

引用:
原帖由 lamwk00 於 15-11-2009 10:58 發表
借相一用...........敢問你買果件係咪以下呢隻款!!? 如果係..............
我以前買過老莫果隻Vest
質地比較硬,又唔靈活
用了一次,就放了...
後來買了SAAV及ISSUE DPM Vest後....就以後唔買Copy了
有能力就買堅嘢...保值ヌ好著

L
引用:
原帖由 marcooo 於 16-11-2009 13:34 發表
我覺得多袋得濟,唔知裝乜好
裝條煙,汽水,鈑盒....加埋本一週刊fit晒

引用:
原帖由 lamwk00 於 16-11-2009 13:11 發表
反而我覺得 SAAV 應該會幾舒服, 因為見佢D pad 都幾厚............
可惜到而家都無緣去親身試下
舒服過issue件dpm vest

23 12
發新話題