發新話題

玩wargame人仕年齡不斷向下..........

引用:
原帖由 hypermax 於 17-4-2007 01:48 發表

算啦~,果邊d人一開始話所有新人都welcome去發問
但係而家以經比班老馮新人,特別思想家等激到好慶........仲罵戰連場
再講埋個名,一陣又比人話我話晒果度所有人係小朋友啦...................
我去到....當joke版睇吓, 見D post得意咪回吓.....幾好玩

回覆 #40 hypermax 的帖子

始終心智未成熟
本來無一物, 何處惹塵埃

我認為考牌係唔錯既選擇
但我希望係任何年齡都可以考
一讀完書(唔洗讀完書,讀中四都夠你死),基本上無咩時間可以享受
可能大家身份有所差別..立場會唔同...

引用:
原帖由 queen 於 15-4-2007 01:54 發表

老實講, 如果係咁....我會比個教訓呢類人..........999....
我見到有班人拎住D機關槍(扮唔識)係XXX....唔知做乜, 好騖呀!!!!

咁五至十分鐘後......希望無超焦槍啦
無打999
只係攞咗消防員哥哥支水炮同佢戶鬥(真的)

[quote]原帖由 queen 於 17-4-2007 01:49 發表

我去到....當joke版睇

[quote]原帖由 chrislau 於 17-4-2007 21:37 發表

無打999
只係

引用:
原帖由 追逐者 於 17-4-2007 22:27 發表

我都睇過,你比佢地full得好甘.....
吓.....有咩, 我又唔覺呀

引用:
原帖由 追逐者 於 17-4-2007 22:27 發表

我都睇過,你比佢地full得好甘.....
純粹小朋友鬧人 , 會入肉麼...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

上兩個禮拜遇到幾位小朋友,睇得出佢地真係虛心學習,令我對o靚仔有所改觀

我認同 o靚仔都有一部份係好學 !

不過係要由純白紙學起

一有小小污點就返唔到轉頭

回覆 #55 餅 的帖子

係你咁好彩遇到呢類'白紙青少年', 我見既咁多個都係成日要'改大力/cam住/唔夠型....'之類, 真係唔嘔血, 命都短幾年

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:43 發表
係你咁好彩遇到呢類'白紙青少年', 我見既咁多個都係成日要'改大力/cam住/唔夠型....'之類, 真係唔嘔血, 命都短幾年
我想都是"有人教壞"所至,如果學校的課外活動和青少年中心活動中有多一些團體式WARGAME的活動會比較好.(不是那些一次性的所謂體驗團,而是像定時定期的課外活動一樣.)

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 14692 於 16-4-2007 13:42 發表
'幼稚園'??
HK'幼稚園' ?還是YW呢? .......
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

回覆 #57 WAIKO01 的帖子

攪攪吓咪一樣行番轉頭

回覆 #58 WAIKO01 的帖子

自己諗啦

發新話題