發新話題

玩wargame人仕年齡不斷向下..........

玩既細路多又話佢地唔識諗,
假如今日無細路玩 , 他朝就無後生仔玩wargame
難道剩低我地一班老人精玩乎 ?

新仔果陣 , 邊個都低能無知過架啦 ! 何以咁serious.
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

一句講晒 , 管唔來.
而且細路並不代表成個wargame界.
呢個香港仲有好多好似你同我咁奉公守法既game友的話
莫非區區一班響文具舖買槍玩既屋村細路就可以攪到破壞麼?

引用:
原帖由 小佛佛 於 14-4-2007 13:45 發表
其他人會一竹桿打一船人呀
小心小心
如果外人將我地同d細路相比的話 , 咁我都無辦法
但計我話最影響game界既始終都係d喪屍....

引用:
原帖由 MF 於 14-4-2007 23:21 發表
係啦, setD 年齡 限制, 未夠18唔買得槍, 未夠16唔玩得

你未夠秤咩? 等幾年先囉, 玩遲幾年唔洗死既

唔係話夠16/18就唔會做白痴野, 只係大個d普遍係識稔d, 心態同年齡始終有關

人地馬老二個盒印住" ...
真係立例的話我支持呀 ,
雖然對呢個圈子打擊係一定有
起碼以後比外人覺得打game係有規有矩
對呢個圈子既形象都有幫助.

試想想 , 一個打合法槍 , 又心智成熟既成年人
好似日本咁樣既例對你有影響麼?

引用:
原帖由 queen 於 15-4-2007 01:54 發表

老實講, 如果係咁....我會比個教訓呢類人..........999....
我見到有班人拎住D機關槍(扮唔識)係XXX....唔知做乜, 好騖呀!!!!

咁五至十分鐘後......希望無超焦槍啦
為左大部份守規矩既人辛苦建立既好形象 ,
呢d害群之馬真係姑息不得.

引用:
原帖由 追逐者 於 17-4-2007 22:27 發表

我都睇過,你比佢地full得好甘.....
純粹小朋友鬧人 , 會入肉麼...

引用:
原帖由 wonglk 於 17-4-2007 20:36 發表
我認為考牌係唔錯既選擇
但我希望係任何年齡都可以考
一讀完書(唔洗讀完書,讀中四都夠你死),基本上無咩時間可以享受
可能大家身份有所差別..立場會唔同...
中四都死? 咁我要有幾多條命先夠....

發新話題