發新話題

玩wargame人仕年齡不斷向下..........

引用:
原帖由 chrislau 於 15-4-2007 00:49 發表
依方面,好睇個人!
有D會好守規 ;有D係街場玩,明知果到會有植樹活動(細路多)都照玩,好聲好氣叫佢唔好玩啦!俾面色人睇不等止,仲要係到玩,真係搏人拉!:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x : ...
老實講, 如果係咁....我會比個教訓呢類人..........999....
我見到有班人拎住D機關槍(扮唔識)係XXX....唔知做乜, 好騖呀!!!!

咁五至十分鐘後......希望無超焦槍啦

引用:
原帖由 hugo 於 16-4-2007 20:26 發表

喱句full豬肉出喎
嗰面真係好好笑嘛......

引用:
原帖由 hypermax 於 17-4-2007 01:48 發表

算啦~,果邊d人一開始話所有新人都welcome去發問
但係而家以經比班老馮新人,特別思想家等激到好慶........仲罵戰連場
再講埋個名,一陣又比人話我話晒果度所有人係小朋友啦...................
我去到....當joke版睇吓, 見D post得意咪回吓.....幾好玩

引用:
原帖由 追逐者 於 17-4-2007 22:27 發表

我都睇過,你比佢地full得好甘.....
吓.....有咩, 我又唔覺呀

引用:
原帖由 WAIKO01 於 19-4-2007 03:10 發表

嗯,如果換成好像同好會般的聚會式"上課"又可不可?另外,我以前也參加過社區中心攪的"軍人體驗活動"是為期兩個月像ayp般"上課"和"實習".誠然這就是我步向wargame玩 ...
要佢坐定定.......有一定難度

發新話題