23 12
發新話題

新手問題....

新手問題....

本人已成三張野.....完全對war game同冇認識.. 但好想試下玩... 請問有冇成人新手團?

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 19:24 發表
本人已成三張野.....完全對war game同冇認識.. 但好想試下玩... 請問有冇成人新手團?
wargame無分年齡 幾多歲都玩得
新手團? 想玩的建議第一次去join團租槍 看看適不適合自已先啦
無事無事 冷靜冷靜

全成人新手團,好似唔多

回覆 2# 的帖子

係呀~ 所以咩野都冇買~ 但係Join團响邊度搵? 事關咩人都唔識....

回覆 3# 的帖子

最驚就係去到話新手團, 去到原來個個都有返咁上下. 變左人地負擔....阻住人玩....

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 19:42 發表
最驚就係去到話新手團, 去到原來個個都有返咁上下. 變左人地負擔....阻住人玩....
唔好禁諗 就算有老手 不是更好嗎? 可以見到老手是點玩的
你要買一枝氣槍 一個護目鏡 就可以下場了(最小需要的野)
無事無事 冷靜冷靜

咁係唔係直接响 "前線召集" join新手團玩就得?

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 20:04 發表
咁係唔係直接响 "前線召集" join新手團玩就得?
你連槍同護目鏡都無 點玩...你有無咩中意的槍?
無事無事 冷靜冷靜

回覆 8# 的帖子

乜唔係有得租埋咩?   我少少槍械知識都冇...... 其實早排自己行過槍街.... 睇來睇去都冇咩特別喜好.... 支支野都差唔多(外型....)   

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 20:32 發表
乜唔係有得租埋咩?   我少少槍械知識都冇...... 其實早排自己行過槍街.... 睇來睇去都冇咩特別喜好.... 支支野都差唔多(外型....)   
有得租...... 不過有自已的槍係好d的
最多人玩m4....還有好多...
不如看看邊枝合自已心意先啦
http://www.civiliangunner.com/cg ... &extra=page%3D1 這有好多裝同槍同做形...看看邊d你中意(不過都好高級 小弟唔想看 會中毒

無事無事 冷靜冷靜

回覆 10# 的帖子

但係買左槍我多數會變成....."在家打把多過打game的我" 2號... 事關唔係個個星期日都有假出黎玩~ 浪費左支槍  更何況屋企咁細都冇得"打把"~   不過多謝你意見~

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 20:48 發表
但係買左槍我多數會變成....."在家打把多過打game的我" 2號... 事關唔係個個星期日都有假出黎玩~ 浪費左支槍  更何況屋企咁細都冇得"打把"~   不過多謝你意見~
不過就算不是常常打 中意槍的話天天下班看看都開心d啦 我估你家俾我大 我的打把距離只有10米
唔會浪費 打又可以用自家野 唔洗借 唔打又可以做掛場派
無事無事 冷靜冷靜

回覆 12# 的帖子

睇左d相... 都係手槍吸引d~ 可惜睇左d新手入門... 手槍根本同裝飾品無異....

引用:
原帖由 kencktchat 於 10-10-2009 21:01 發表
睇左d相... 都係手槍吸引d~ 可惜睇左d新手入門... 手槍根本同裝飾品無異....
不 打cqb(室內戰 )很有用的
無事無事 冷靜冷靜

點解相入面d人全部冇帶面罩or護目鏡之類? 達人級玩家?

23 12
發新話題