發新話題

我想問下大家

我想問下大家

我想問下大家讚唔讚成一個F.2仔玩wargame
自問都算讀得下書
exam都有c有b
零用有200$,食飯$有520$,
因為我唔想再係home個到一味打機
想出黎玩下呀咁
大家有咩意見可以話下我就講出黎la
我落過一次場(學校請)
但係好小時間
星期六補習
星期日打跆拳

引用:
原帖由 anakin147232 於 12-10-2009 20:16 發表
我想問下大家讚唔讚成一個F.2仔玩wargame
自問都算讀得下書
exam都有c有b
零用有200$,食飯$有520$,
因為我唔想再係home個到一味打機
想出黎玩下呀咁
我落過一次場(學校請)
...
我想問下大家讚唔讚成一個F.2仔玩wargame-------->of course welcome
自問都算讀得下書-----not a problem
exam都有c有b-----整幾個b啦
零用有200$,食飯$有520$,--------你好過我
因為我唔想再係home個到一味打機----------gd news
想出黎玩下呀咁----------gd news
我落過一次場(學校請)
但係好小時間
星期六補習
星期日打跆拳-------如果玩wargame,星期日最好係空閒,因為大部分玩wargame的日子都係星期日(除非你打平日果d)

set一個計畫問自己
自己打算用咩長槍,手槍?
e枝槍要多少$$$
自己要save $$多少星期先得
不過仲有d雜費
例如長槍袋,手槍袋,彈匣,bb,好d的電,charger
等等

仲有我都未講gear d野

但最重要係
家人比唔比

引用:
原帖由 anakin147232 於 12-10-2009 20:16 發表
我想問下大家讚唔讚成一個F.2仔玩wargame1
自問都算讀得下書2
exam都有c有b3
零用有200$,食飯$有520$,4
因為我唔想再係home個到一味打機5
想出黎玩下呀咁6
大家有咩意見可以話下我就講出黎la7
我落過一次場(學校請)
但係好小時間
星期六補習
星期日打跆拳 8
1.點會唔贊成?
2,3.更好,但記著唔好荒廢學業
4.嘩…係一個月定一個星期?
5.最鐘意呢句
6.咁就加入WG既行列啦
8.咁你可能要預住會小機會打,多數要等假期

7.先試下自己鐘意點打,或者偏向乜作戰方式
跟住就係要揀一枝適合自己風格同能力既槍
然後等想要既,再決定要唔要打乜造型
造型一般建議以喜好同財力為著眼點

引用:
原帖由 sunny2014 於 12-10-2009 22:05 發表

1.點會唔贊成?
2,3.更好,但記著唔好荒廢學業
4.嘩…係一個月定一個星期?
5.最鐘意呢句
6.咁就加入WG既行列啦
8.咁你可能要預住會小機會打,多數要等假期

7.先試下自己鐘意點打,或者偏向乜作戰方式
跟住就 ...
造型pmc最好

引用:
原帖由 Flanker 於 12-10-2009 22:11 發表

造型pmc最好
德軍啦…德軍啦…

星期一-番學
星期二-番學
星期三-番學
星期四-番學
星期五-番學
星期六-補習
星期日-打跆拳

點打?做好現在未做好既事先

發新話題