42 123
發新話題

家陣d細路....(我懷疑自己見到盲神)

家陣d細路....(我懷疑自己見到盲神)

話說今日學生會搞閃避球比賽
我見會長係我老友,所以我幫手評分
話說有一班打波手法都極度不光彩,輸左仲要掟d球衣落地下
之後就臭數學生會,死唔認輸,輸左就_人果隻
之後佢地班主任幫佢地說好話,幫手搞清楚見事,溫溫柔柔咁勸交
之後成班居然去插個班主任

插學生會都算,話晒都係外人,忍
居然吊轉槍頭插幫自己既老師?
輸左就輸左,玩姐,洗唔洗殺人放火死老豆姦老媽咁嚴重呀?
之後終於忍唔主,出聲罵佢地班友"你知唔知自己鬧緊邊個?佢係你老師黎架,你係到鬧幫緊自己既老師?"
開頭我同班友仔係鬧大聲
奈何我中五佢地中三,佢地一路向後行一路大叫
佢走佬就算,無謂棒打落水狗

網上見得多人厚顏無恥,現實都第一次見
自己衰左,老師好心比個台佢落
唔領情仲要吊轉槍頭
好老師就係咁樣離開教育界

*個老師教過我,佢雖則係比較新,但佢從來冇拎新老師果一份燥火去教學生

引用:
原帖由 wonglk 於 11-11-2009 04:15 PM 發表
話說今日學生會搞閃避球比賽
我見會長係我老友,所以我幫手評分
話說有一班打波手法都極度不光彩,輸左仲要掟d球衣落地下
之後就臭數學生會,死唔認輸,輸左就_人果隻
之後佢地班主任幫佢地說好話,幫手搞清楚見事,溫 ...
嘩!班友無家教!
咁又唔好釘死哂個個細路都咁無家教,我都中三而巳......
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

乜而家d教育電視無教咩叫體育精神咩?

引用:
原帖由 Mr.X 於 11-11-2009 16:36 發表
嘩!班友無家教!
咁又唔好釘死哂個個細路都咁無家教,我都中三而巳......
JJ哥同我同級

e個香港會變成點
我已經覺得我e代比唔上上一代
e一代或再下一代會變成點
不能想像

我唔係話想標榜主依家中三既人唔好
只係想表示我地學校中三班人真係賤到不知所謂
D老師鬧又話老師賤
D老師溫溫柔柔對佢好,又得寸進尺
想點?

我已經覺得唔係教育問題
條友賤就係賤
天生賤格,冇得救

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2009 17:01 發表

見到呢句我覺得樓主有d以偏蓋全...無錯條友係賤,但係賤都要學的,這是教育的問題,再推上就係曾生的問題
老老實實
家陣諗起班友
我真係寧願佢地無得救

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2009 17:01 發表

見到呢句我覺得樓主有d以偏蓋全...無錯條友係賤,但係賤都要學的,這是教育的問題,再推上就係曾生的問題
你就真係以偏蓋全la~成件事關阿曾生咩事呀?最多係條友冇家教姐

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2009 17:05 發表

呢個不是我的觀點,只係某d聰明人的觀點
既然如此麻煩打自己觀點
唔好推人落水

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2009 05:05 PM 發表

呢個不是我的觀點,只係某d聰明人的觀點
If2h00?

http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

42 123
發新話題