發新話題

MP5

MP5

聽人話ssp買mp5 450$??
ssp=??在where?(有地圖?)
450$的mp5冇包電?
電邊到買 $??
叉機又邊到買 $??
我想買多個200彈 彈匣幾$$$  邊到買??

ps:我都係新手

引用:
原帖由 pomarcus 於 12-11-2009 10:18 發表
電邊到買 $??
叉機又邊到買 $??

ssp=深水埔, 一係福榮街(近南昌街), 一係欽州街(近嘉頓), 有心買就自己去睇一睇先啦
有包電, 但係唔太得, 好快玩完
電同叉機槍街各大你見門口有電賣ge地方都有得賣
買多個200匣, 你邊度買槍咪邊度買匣囉~
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 pomarcus 於 12-11-2009 10:18 發表
電邊到買 $??
叉機又邊到買 $??

係網上面, 冇左表情同語氣, 所以要加多『唔該』同『請問』之類的客氣說話, 由其是有求與人果時.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

唔該各位師兄~
唔該版主先生~
唔該大家~
請問版主先生~玩完的意思是?  1:死左  2:冇電   3:爆炸
請問電同叉機?$$?
唔該各位師兄~

引用:
原帖由 pomarcus 於 12-11-2009 14:06 發表
玩完的意思是?  1:死左  2:冇電   3:爆炸
請問電同叉機?$$?
唔該各位師兄~
你玩左先算啦, 玩得多咪知咩叫玩完

至於請問電同叉機?$$?我重覆一次, 電同叉機槍街各大你見門口有電賣ge地方都有得賣,

可以入去問下嘛?因為CGF唔鼓勵會員咁輕易問邊度買幾錢, 自己去睇睇, 去問問, 好過我地亂講
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 pomarcus 於 12-11-2009 14:06 發表
唔該各位師兄~
唔該版主先生~
唔該大家~
請問版主先生~玩完的意思是?  1:死左  2:冇電   3:爆炸
請問電同叉機?$$?
唔該各位師兄~
玩完的意思是 = 1:死左 or 3:爆炸
請問電同叉機? ---> 電 = $150-250; 叉機 = $250-500

好~我自已出去找找~
謝謝各位師兄的熱心幫忙

發新話題