發新話題

第一彈: 暗kill之green laser + 神之shadow

"暗"係唔係新動詞來架?
暗q你丫拿~

引用:
原帖由 louisli 於 13-11-2009 11:46 發表

哈佬喂要應下節嘛
哈佬喂,重陽都過晒啦喎....要報到既都返晒黎...........
莫非我都做野收返佢.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 13-11-2009 11:50 發表

哈佬喂,重陽都過晒啦喎....要報到既都返晒黎...........
莫非我都做野收返佢.....
過期居留

引用:
原帖由 louisli 於 13-11-2009 11:48 發表
"暗"係唔係新動詞來架?
暗q你丫拿~
CGF最新潮語......may the dark be with you.....

引用:
原帖由 101653 於 13-11-2009 11:51 發表

過期居留
咁我唔做野咪失職....

乜暗乜q 乜green laser?
個影成隻四眼forg 咁...
拍四級恐怖笑片呀?

引用:
原帖由 於 13-11-2009 11:56 發表

乜暗乜q 乜green laser?
個影成隻四眼forg 咁...
拍四級恐怖笑片呀?
你又恥辱神啦
我生得聰明得罪你咩!!!

強帖留名

引用:
原帖由 lf2hooo 於 13-11-2009 01:29 發表
話時話大家想唔想have a look of my world 1st超級精銳肓目裝備+
我又比你睇下我既盲眼裝備

下次搵你試下有無用

神之language....

我 use green laser 暗q 你, 我會京你 ground d 垃圾 no air!!

引用:
原帖由 queen 於 13-11-2009 13:53 發表
神之language....

我 use green laser 暗q 你, 我會京你 ground d 垃圾 no air!!
暗kill係咪assassination
我生得聰明得罪你咩!!!

嘩!不得鳥,呢鑊真係要強帖留名先,真係強烈建議呀公整個十一月之星俾佢!
我係佢屋企人就真係有點擔心,唔知帶唔帶佢去賽馬會同佢check下好
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 13-11-2009 14:04 發表

暗kill係咪assassination
0分呀,神語係唔可以用人類既語言去解讀架

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-11-2009 14:10 發表
嘩!不得鳥,呢鑊真係要強帖留名先,真係強烈建議呀公整個十一月之星俾佢!
我係佢屋企人就真係有點擔心,唔知帶唔帶佢去賽馬會同佢check下好
你都要GA咩??
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-11-2009 14:10 發表
check 咩丫... 佢都神神地既... 話唔定d 屋企人都驚到搬走晒...

發新話題