發新話題

有咩長槍係氣動?

引用:
原帖由 ACYY 於 16-4-2007 00:55 發表
噢噢~ 唔記得講,我係想要搵半自動﹝全自動都得﹞既gas 長槍 各位仲有冇好介紹?

PS. 6MM 兄,您講既係唔係http://www.bushmaster.com/
6叔係講呢把呀
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 ACYY 於 15-4-2007 21:47 發表

搵到喇搵到喇~ 係唔係佢?

http://www.bushmaster.com/

但... 係唔係又要上網訂架...
你lee個網好似係真野o黎嫁喎

Re:馬sir

原來係呢把... 拖喉既?有冇Famas 架

Re:錢錢

唔怪得佢寫住5.56 啦...

引用:
原帖由 ACYY 於 16-4-2007 18:59 發表
Re:馬sir

原來係呢把... 拖喉既?有冇Famas 架

Re:錢錢

唔怪得佢寫住5.56 啦...
famas現時只有marui同某間大陸廠有出
馬記買得過呀

引用:
原帖由 14692 於 16-4-2007 05:39 發表

6叔係講呢把呀
呢把係何方神聖 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 16-4-2007 19:13 發表

呢把係何方神聖 ?
在我心目中最強的氣動連射玩具槍
我以前用佢行走江湖的!

引用:
原帖由 zeta 於 16-4-2007 19:01 發表

famas現時只有marui同某間大陸廠有出
馬記買得過呀
我依家係用緊馬記Famas 的~ 正!

不過因為想試下gas 槍,所以先問大家,但睇來都係冇gas 版Famas 唔知邊度有Tanio Koba 既M4 呢?

引用:
原帖由 ACYY 於 16-4-2007 19:31 發表

我依家係用緊馬記Famas 的~ 正!

不過因為想試下gas 槍,所以先問大家,但睇來都係冇gas 版Famas 唔知邊度有Tanio Koba 既M4 呢?
同志!
我都係用緊"花", 打老原一流!一中唔叫死都唔得!

gas槍...勸你唔好試
買黎肉赤(貴, 如果有的話)
用時肉赤 (d氣呀...)
壞是更肉赤....(冇part換)

gas槍比電槍複雜好多...
gas槍的話手槍呀, 某d手拉都玩得過

引用:
原帖由 zeta 於 16-4-2007 19:36 發表

同志!
我都係用緊"花", 打老原一流!一中唔叫死都唔得!

gas槍...勸你唔好試
買黎肉赤(貴, 如果有的話)
用時肉赤 (d氣呀...)
壞是更肉赤....(冇part換)

gas槍比電槍複雜好多...
gas槍的 ...
您是玩法軍的嗎? 我買唔到佢地對BOOT 喔... 所以只好用Famas 來玩傭兵

玩gas 槍都預咗會好貴﹝想放咗枝M24...﹞,如果可以將一枝手槍放落Famas 入面就好喇

引用:
原帖由 ACYY 於 16-4-2007 20:32 發表

您是玩法軍的嗎? 我買唔到佢地對BOOT 喔... 所以只好用Famas 來玩傭兵

玩gas 槍都預咗會好貴﹝想放咗枝M24...﹞,如果可以將一枝手槍放落Famas 入面就好喇
係呀~不過我只買到衫, 帽同褲要用美佬(帽都算啦...褲就.....冇岩我size)
boot的話黑boot即可, 近排法佬都唔會死用ranger同magnum, 記住法佬係黑boot忠實fans

我係窮新仔= =vest一定唔駛諗
h帶pistol belt mag poach同medic kit掛上去當一回事架啦我(不過通通都未買= =)

下!?放支手槍入famas!?
唔好嚇我呀師兄...

你係唔係想搵支黎配famas呀?
e家法佬公發用法國版m9, 用marui m9 頂住都ok
不過gign都有用glock, p226(定228...唔記得), 同Five-seveN, 同時佢地都用好多種槍

rifles
famas
m4 series
sg551,sg552

smg
  mp5 series
  p90

sniper rifles
  sg550-sniper
  AI系列產品
  FR-F2
.
.
.
.
.
支支都係我FAVOURITE....

近排有衝動想整個FELIN KIT出黎...嫌佢CARRYING HANDLE太高, 裝鏡唔好

引用:
原帖由 zeta 於 16-4-2007 21:52 發表

係呀~不過我只買到衫, 帽同褲要用美佬(帽都算啦...褲就.....冇岩我size)
boot的話黑boot即可, 近排法佬都唔會死用ranger同magnum, 記住法佬係黑boot忠實fans

我係窮新仔= =vest一定唔駛諗
h帶pistol bel ...
我係諗緊有咩可能可以將一枝Famas 改做打gas ja

引用:
原帖由 6MM 於 16-4-2007 19:24 發表

在我心目中最強的氣動連射玩具槍
我以前用佢行走江湖的!
當年既'神兵利器'

引用:
原帖由 14692 於 16-4-2007 05:39 發表

6叔係講呢把呀
馬爺真係長情

引用:
原帖由 Dominic 於 17-4-2007 20:58 發表

馬爺真係長情
當年我都係靠佢打爆JAC 16既膠身

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:33 發表

當年我都係靠佢打爆JAC 16既膠身
li支?

發新話題