發新話題

屈大福!? FN-2000?

引用:
原帖由 rolex 於 16-4-2007 21:39 發表

SCAR有咩唔妥?
下身選擇掣同護弓唔係原著

引用:
原帖由 VQ30DETT 於 17-4-2007 00:02 發表

下身選擇掣同護弓唔係原著
強植2號波箱

FN F2000
唔落場玩.都買支放在屋企"睇"

好似唔太差姐.....

引用:
原帖由 Ate120 於 17-4-2007 21:31 發表
FN F2000
唔落場玩.都買支放在屋企"睇"

好似唔太差姐.....
易滿足系好事黎嘅~~

有趣的.我覺得可能是一枝打16匣的aug.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 queen 於 16-4-2007 01:16 發表
...$5~600會買
改做C-26都幾好
正點,是一個不錯的選擇,另外也可改為c-30呢.
支那人 不等如 中國人

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 皇家御貓 於 16-4-2007 01:17 發表

C26係...?小弟無知
攻殼機動隊中的槍.
支那人 不等如 中國人

我反而最有興趣知道它是膠波還是金波,從這張圖來看可能是用上ver6波,如果是金波的話就有趣了.
支那人 不等如 中國人

回覆 #38 WAIKO01 的帖子

應該係金屬波箱吓化, 唔會出膠呱......
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:21 發表
應該係金屬波箱吓化, 唔會出膠呱......
很難說,國產的取向,向來飄忽.
支那人 不等如 中國人

回覆 #40 WAIKO01 的帖子

咁就真係屈大福喇
本來無一物, 何處惹塵埃

我覺得如果噴過之後都幾好睇喎

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 06:16 發表
咁就真係屈大福喇
你試想一下為什麼國產的p-90和famas只有膠波ver沒有金波ver,這個我到現在也想不通.而且剛發現了這枝fn2000的波箱很可能是原創的(我收回在上方說可能是ver6波的話.)
支那人 不等如 中國人

引用:
原帖由 WAIKO01 於 19-4-2007 03:01 發表

你試想一下為什麼國產的p-90和famas只有膠波ver沒有金波ver,這個我到現在也想不通.而且剛發現了這枝fn2000的波箱很可能是原創的(我收回在上方說可能是ver6波的話.)
雖然唔係好真但拭目以待啦
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

真係要花D時間睇下先
但我想問,,,,,,,,,,,,,,,,,,咩叫C26/C30...............
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

發新話題