發新話題

如果係你, 你會點做? 續集

如果係我,我會push個女仔去報警
叫個女仔諗下,第日遇到個好好的老公,佢地兩個互相相愛,但佢又唔可以為個男人生bb喎,咁會係幾咁痛苦的事
到時佢就算怨,仲可以怨邊個?

報警一了百了,呢d人唔死都無用,就算自己個仔都無情講

報警!自己個仔就係肉,人地個女唔係肉呀?佢咁樣同禽獸冇分別

老老實實..買套比佢邊有用
買套唔係貴..要用自己唔會買唔起
大家男人都知感覺唔同又麻煩
佢想用就用
唔想用你幫埋佢戴都除返出黎
要中出又可以避孕既方法都唔少
係佢做唔做姐

冇教訓何來痛改?

生命冇take two

親後生快快脆改過自生

否則由勞教所教你

衰十一入到去都唔會好受架

唔好驚男仔會因此受到咩傷害

叫佢好好反省下點解有咁下場啦

樓主,如果你諗下你張來個女比個咁o既佳佳傷害,你會點??

你依家係縱容緊下一代,都直接影響緊你o既下一代

強烈要求亞公提供樓主ip給警方跟進事件

用套真係唔麻煩 , 係d細路唔識諗

引用:
原帖由 路比 於 20-11-2009 01:42 發表

I don't agree your method, the men who posts this post posted this post because he trusted us and we shouldn't betray him,
he will deal this problem himself

我地都係局外人,純粹覺得一樣野,要落都好,o係香港搞好d

發展到而家,個男要學下承擔番個責任,不論係個bb或者法律上
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 ACYY 於 19-11-2009 19:29 發表
自己個仔就係肉,人地個女唔係肉呀?佢咁樣同禽獸冇分別
我都係咁諗, 不過問題係根本個男仔屋企人無諗過教佢, 只係一味幫/害佢, 我唔係黑心, 不過我相信佢遲早有一鑊甘ge嘆!
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 路比 於 20-11-2009 01:42 發表

第一, 出事果個唔係樓主, 第二, 呢d野一係女方自己報案, 一係女方家長報案, 你估其他人報會受理嘛?
鵰。豹。狸。獅。狒

如果我個仔係咁......
無錯,我會好心痛同唔想自己個仔入男童院,但係我唔會縱容害人者,那怕係我個仔都要報警~
如果佢聽教就唔會攪成咁,如果唔聽教再繼續落去只會害人一生,咁我就要佢接受自己攪出來的後果~
我唔係講笑,人係要理性行先,我唔希望人類只有獸性,如果我個仔只有獸性我係會親手制裁佢~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

我會暗中報警
來個隔山打牛
因為看來個男仔已經回唔到頭
佢在心中已經沒有道德可言
佢心中只有sex,sex and sex
家人又不放在眼內
我寧願送佢入獄
自己唔反省
等我幫佢!!!!!

我覺得作為屋企人, 真係好難做~
無奈ge係, e+時下d青少年, 真係好難教....

發新話題