26 12
發新話題

可唔可以打佢

如果唔識串人請保持微笑就最好,再加有禮貌地張佢串你嫁野,回問返佢
我班大把呢d kai子,果次企哂起身想打,一d都唔可怕
(只係細聲同佢講一句:你最好打死我,打唔死你都有排玩(微笑住!)
聲都冇得出
當然,你對住果d叫大人嫁人....難用d la~

精人出口,笨人出手

打佢唔緊要, 最緊要打得贏......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 25-11-2009 17:47 發表
直撃要害~

引用:
原帖由 HunterX 於 25-11-2009 17:47 發表
仲要人地入你唔到先得架.....

引用:
原帖由 louisli 於 25-11-2009 18:08 發表

直撃要害~

咁就用佢啦................

引用:
原帖由 Anonymous 於 24-11-2009 18:44 發表
對某個人怨氣愈黎愈重!經常扮勁,上堂時又鍾意撩女仔傾計,講野又賤格,下下質住哂;錯唔認,又唔知自己樣衰,成日以為自己溝死女

難得同暗戀的人有幾句計傾...係都要係佢面前落我面

我可唔可以打佢?
質你乜先得架 , 有無內容聽下 , 度 D 絕句你用
得閒對住塊鏡綵排下 , 下次質你你番兜佢一野

打佢一身 ?? 打佢做乜先得架 ??

要一個人衰唔洗當面指正佢錯處 , 只要暗中安排佢係眾目睽睽之下 , 錯多一次

引用:
甘又係呀 , 又要開波又打唔贏的確幾肉酸

不如約佢去打場game咪重好

射中之後佢講死果陣
"乜話??聽唔到wo,"

對黎種人呢...講道理都哂氣
我生得聰明得罪你咩!!!

洗鬼打咩......
你咁諗得
同佢溝通過o既人都知佢係咩人...
唯個問題係樓主係正常定唔正常o者

引用:
原帖由 車厘子 於 8-12-2009 20:13 發表
洗鬼打咩......
你咁諗得
同佢溝通過o既人都知佢係咩人...
或者掉返轉諗
同佢溝通到o既人都係正常人...

delete

26 12
發新話題