發新話題

MK46喎

我都係想g & pig 出MK48, 快D出啦!!!

引用:
原帖由 mujiadam 於 17-4-2007 10:03 發表
但vfc把 43 mod0香港都唔係好多貨咋wor..............佢比多d貨仲好啦
多D貨有無咁多人買先~成皮0野一支喎...

引用:
原帖由 bravohk 於 17-4-2007 20:01 發表

多D貨有無咁多人買先~成皮0野一支喎...
統工都好多人去話要訂...都係d行家講返黎

引用:
原帖由 RANGER 於 17-4-2007 09:56 發表
waiting for mk18mod0
gp遲下有......睇佢個網

回覆 #34 里安 的帖子

限量.....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 18-4-2007 05:39 AM 發表
限量.....
"只接受預訂".... not in HK..how can i 訂....

回覆 #36 RANGER 的帖子

網 + E貓

引用:
原帖由 里安 於 18-4-2007 00:59 發表

gp遲下有......睇佢個網
名搶有得賣

回覆 #38 mctsang 的帖子

問題係....Ranger兄身在外地嘛

回覆 #39 14692 的帖子

哈哈,咁冇辨法

Ranger....叫兄弟幫你訂咗先囉

引用:
原帖由 14692 於 19-4-2007 10:08 AM 發表
Ranger....叫兄弟幫你訂咗先囉
ha ha~~
thing like guns....i wanna have a look before i buy~~~
BTW, do u know when will G@ mk18mod0 come out?

回覆 #43 RANGER 的帖子

應該好快

引用:
原帖由 14692 於 20-4-2007 07:31 AM 發表
應該好快
好快.....i won't be in HK untill june 1

發新話題