30 12
發新話題

[購買問題]有朋友要買二戰的德軍軍服,請問各位會推薦到邊到買呢?

[購買問題]有朋友要買二戰的德軍軍服,請問各位會推薦到邊到買呢?

如題 又想問下要預幾多錢到呢 (個fd有約$2000)左右

PS 佢話一定要國防軍正規軍...

再三感謝!!!!!!!!

睇你要執成點架姐......
邊度買都係睇你想執成點......

謝師兄!!!!!!!!!

佢要的軍服的相我明早SAND上黎

給編輯中

引用:
原帖由 夜風 於 3-12-2009 23:44 發表
謝師兄!!!!!!!!!

佢要的軍服的相我明早SAND上黎
其實我ge意思係, 睇你個fd想執得好唔好
因為求求其其咁一個打game look同一個認真仔細look
可以差好遠, 好大分別
睇你個fd想點

引用:
原帖由 夜風 於 3-12-2009 23:44 發表
快啦
pm 左你

國防軍一套丫

引用:
原帖由 fay_927 於 4-12-2009 00:03 發表
國防軍一套丫

係咪真係有at the front質數架?
幾錢呀?

引用:
原帖由 Reddevil 於 4-12-2009 00:05 發表

幾錢呀?
如果係大陸野的話, 最好小心d買啦
其實上返好多美國名牌網買都唔係話貴好多, 質素同準確性有保証得多
大陸野始終無論係cutting, 色準, 用料各方面都參差d..

引用:
原帖由 fishfishxd 於 4-12-2009 00:19 發表

如果係大陸野的話, 最好小心d買啦
其實上返好多美國名牌網買都唔係話貴好多, 質素同準確性有保証得多
大陸野始終無論係cutting, 色準, 用料各方面都參差d..
買好d, 自己著出黎靚仔d, 自己都開心d啦

O...果然好多師兄....

我都唔清楚佢要咩 一係叫佢上黎自己see 一係就叫佢俾相我post上黎

佢好鐘意二戰德軍 成日想住D MP40 KaR98k....

先略略說明

我同佢係上星期到過槍街既 佢係 大冰(兵)軍品店見到一套國防軍的英姿凜凜地給插在架上=_=

就話好想要(個店主話條皮帶都600... )佢下定決心儲錢 仲大大聲話只要係德軍佢都想SEE SEE

(不過唔知點解 佢好似好鐘意德國國防軍的標準軍裝 型D個D迷彩反而唔要)

件事就係咁 請各位師兄指點一下迷津

引用:
原帖由 夜風 於 4-12-2009 00:29 發表

我都唔清楚佢要咩 一係叫佢上黎自己see 一係就叫佢俾相我post上黎

佢好鐘意二戰德軍 成日想住D MP40 KaR98k....

先略略說明

我同佢係上星期到過槍街既 佢係 大冰(兵)軍品店見到一套 ...
一入門口見到果件?

引用:
原帖由 Reddevil 於 4-12-2009 00:05 發表

幾錢呀?
放心,德軍既都唔係大陸普通貨。

我地而家做緊外銷品代理,
有番保證比你

放心

首先 居然有人同我一樣咁夜訓=_=

另外回應上邊兩層既師兄

無錯呀 的確係果件 之後店主拿出一套新的 說1400...

我地第一次買 我就係鐘意真品或者只睇參考書  所以幫佢唔到

代佢感謝師兄!!!

引用:
原帖由 夜風 於 4-12-2009 00:29 發表

先略略說明

我同佢係上星期到過槍街既 佢係 大冰(兵)軍品店見到一套 ...
果套唔係國防軍...

認真, 直接上d外國網, 好多果d網都會教埋係應該點執裝點著先好
其次係e灣搵
會安心多好多
始終源自歐洲又多數唔會捨得用真品,
亞洲區難搵好copy
都係歐美複製品有質素好多架真係

30 12
發新話題