發新話題

l85a2一問~

引用:
原帖由 14692 於 21-4-2007 21:31 發表
有....$2xx/個

http://www.starairsoft.com/product_detail.php?productid=57

有無人用過?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 21-4-2007 16:44 發表

http://www.starairsoft.com/product_detail.php?productid=57

有無人用過?
睇過video啦, 唔掂

同埋blowback呢d係wargame上真係搵黎攪, 多樣野壞
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

一入沙就....拍 ! 卡 ! ERRRRRrrrrrrr.........
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 22-4-2007 00:03 發表
一入沙就....拍 ! 卡 ! ERRRRRrrrrrrr.........
死得!用膠刺刀出去博過

皇家空軍

引用:
原帖由 MF 於 22-4-2007 00:02 發表

睇過video啦, 唔掂

同埋blowback呢d係wargame上真係搵黎攪, 多樣野壞
算把...我支GG L85A2一買即移除個Boltback

引用:
原帖由 Royal_9413 於 22-4-2007 00:07 發表

死得!用膠刺刀出去博過
膠刺刀bingo

回覆 #31 Royal_9413 的帖子

你當spare波箱都仲得, 個blowback......good luck
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 22-4-2007 05:28 發表
你當spare波箱都仲得, 個blowback......good luck
點解猩猩寧可出易死狗金箱都唔出SA80既呢....
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #38 皇家御貓 的帖子

P豬屍夠話出啦........講

家下個膠波箱冇事喎....我唔明你地仲係未肯接受
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #40 MF 的帖子

始終有爆既一日
驚驚

樓主不如等下國狗先下,話唔定有驚喜

好地地金屬波箱,點解**係都要整舊膠

引用:
原帖由 catchauhk 於 23-4-2007 12:43 發表
好地地金屬波箱,點解**係都要整舊膠
因為太重....依家**都好重

我的LSW買回來到, 用 9.6V 1,700mA, 現在打了4,000發都冇事, 等於開始時 Glock-17下身是 Polyma一樣有很大的疑問.

發新話題