發新話題

月曆定咸書?

引用:
原帖由 bonzonie 於 10-12-2009 21:32 發表

你up乜春呀

你讀過藝術架

咁大口氣既?

我話比你聽點解真正藝術家先可創作藝術

因為人地有原因,有concept,有消化先轉化為一種視覺形態

唔係話一枝中華鉛筆就係藝術

係點解放一枝中華鉛筆背後 ...
lf2hooo = 藝術

引用:
原帖由 於 10-12-2009 21:44 發表

lf2hooo = 藝術

偽術
本帖最近評分記錄
  • kimkileo 威望 +20 我很贊同 11-12-2009 00:17
  • kimkileo 金錢 +20 我很贊同 11-12-2009 00:17
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

對盲神講粗口就係藝術xDD

引用:
原帖由 bonzonie 於 10-12-2009 21:45 發表

偽術
小弟對此Post讚好

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 2009-12-10 09:47 PM 發表

小弟對此Post讚好
x2
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

之前做印刷 印果本''花花x子''收藏版月曆
果d就真係咸書月曆啦

盲目神既藝術係唔同正常人,因為佢一d都唔正常!!!!!!
係都要自己囉黎賤,比人插.....

唔該好心你做返個正常,講既d正常野啦!
中國藝術指唔可以有姦淫之氣,講究氣韻!但無人會見到氣韻何在
唔識就讀下書啦!
唔係就只會比插到眼坦坦

well~
客觀d咁講 : 其實盲神今次講d野又唔可以完全無道理嘅........
呢句小弟比較認同:"藝術定義一向都主觀ga la"
(係到目前為止,盲神咁多個post 中,小弟唯一一個比較認同的post.... )
只不過j神講出咗盲神不受歡迎的原因.......不受人歡迎....講咩都比人x....
盲神你好好檢討下.......點解一出post 就比人插的原因.......

如果係蒼井空出,我一定死口話係非常有藝術月曆
佢出?唉......找個mk女都大過佢

引用:
原帖由 筲箕 於 10-12-2009 21:57 發表
之前做印刷 印果本''花花x子''收藏版月曆
果d就真係咸書月曆啦
我反而覺得花花工紙月曆比呢個仲有藝術性

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 10-12-2009 21:46 發表
對盲神講粗口就係藝術xDD
子彈射中盲神...D血肉爆出黎果下...哇,好藝術啊

引用:
原帖由 亞爾多 於 10-12-2009 23:33 發表

子彈射中盲神...D血肉爆出黎果下...哇,好藝術啊
我笑鳥

我冇讀過藝術, 不過係個鍾意藝術的人

大口氣? 係D人小小COMMENT都受唔到者

真正藝術家先可創作藝術? 我自問都係真正藝術家, 只因我鍾意藝術, 有藝術感.

藝術有原因,有concept,有消化先轉化為一種視覺形態(agree)                             藝術一定要視覺?

如果單一物品而沒靈魂無交流,visitor 無體會無想像

沒靈魂無交流?不如話你唔識欣賞? visitor無體會無想像就可以話人亂用藝術呢個字? 一般大眾去到藝術館一定個個藝術品都有體會?

藝術定義一向都主觀, 你覺係, 就係, 根本冇需要理人d. 更何況d人濧藝術體會都唔一定the same

我真係好好人!

引用:
原帖由 蕉皮 於 10-12-2009 23:34 發表

我笑鳥
全世界有質量全世界有質量既物品可以係藝術

+唔一定要有質量....

你覺係咪係lo,

你話俾我吋係藝術都得

我真係好好人!

回覆 46# 的帖子

因住人地又frog你呀

發新話題