23 12
發新話題

[新手問題]如果有二十人到點找場打?

[新手問題]如果有二十人到點找場打?

如果我有二十個同學/有最低成團人數(記住我地係識的),我地應該點找場打?
我地唔想同出面人打,咁應該點?
我地希望價錢係便......唔好2百幾蚊(我地大部份都係冇裝,新手青少年,但係識玩)
咁係咪一定要成人導師先玩得

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 6-12-2009 18:54 發表
如果我有二十個同學/有最低成團人數(記住我地係識的),我地應該點找場打?
我地希望價錢係便......唔好2百幾蚊(我地大部份都係冇裝,新手青少年,但係識玩)
咁係咪一定要成人導師先玩 ...
得果二十個就想開團而同時每人唔駛比多過兩百
我睇都好難

除左租場外還有甚麼方法
我早前看過有些活動只要200元或更低

唔租場無得"合法地"打嫁喎

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 6-12-2009 18:54 發表
咁係咪一定要成人導師先玩 ...
一般租裝起碼$280 up,你地得20個人就想開團,仲要同時每人唔駛比多過$200,我只可以答你冇乜可能

你冇話<200= =
我係想話200-250到的

你睇睇果D 他的媽咪, 真MISSION  之類的場
仲有冇果D百零蚊的學生哥優惠

我係話揾咩類的場?
我之前玩左過戰谷1的100自備/200租的

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 6-12-2009 21:29 發表
我係話揾咩類的場?
大佬.場名都俾埋你.仲想我點.幫你打去訂埋?

我真是十分新的
可以提供link嗎
謝謝你

先瘋呢?印象中好似20人都可以的,去問問吧

打cqb咪平囉 150都落到樓啦

引用:
咁係咪一定要成人導師先玩得
我地應該點找場打? <- 上網. 打電話. 出廣華街問.
我地唔想同出面人打,咁應該點?  <- book 場時講明.
我地希望價錢係便......唔好2百幾蚊(我地大部份都係冇裝,新手青少年,但係識玩) <- 我希望唔洗錢添. 人地只會分有裝備. 無裝備黎收錢.
咁係咪一定要成人導師先玩得  <- 邊方面既成人導師呢?
引用:
原帖由 無花果雪耳 於 6-12-2009 21:29 發表
我係話揾咩類的場?
玩過又問左人地未?

ps: 上次我同我同事去箭谷2打. 我個fd 收我有裝130. 無裝250. 記住. 係唔包"車" 上次唔夠二十人都可以自己有場玩.
有無得自己霸個場玩. 都要睇你果日個場爆唔爆...
人地玩收幾錢. 唔代表你去玩人地又收果個價. 有咩最好自己親身去問.
好唔好玩. 都仲要睇果日人地編你去咩場玩既.

引用:
原帖由 無花果雪耳 於 6-12-2009 21:55 發表
我真是十分新的
可以提供link嗎
謝謝你
你想玩cqb 定 outdoor 先?

outdoor $200-250

23 12
發新話題