42 123
發新話題

井記又有新m4

井記又有新m4

又咁得閒出m4,不如出g36同其他算la
http://www.youtube.com/watch?v=QbGqUoeEqpc&feature=sub

佢槍身中間條分模線果類咁既野 , 會唔會勁左小小

塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 8-12-2009 12:28 發表
佢槍身中間條分模線果類咁既野 , 會唔會勁左小小
笑了

RedWulf video講呢支InLoCarSu "The finish is so realistic the one we show to the PMC professional that they could not tell the difference between this and the real thing!"

"佢槍身中間條分模線果類咁既野 , 會唔會勁左小小" 呢條線表明個身鍛過, 條線闊,厚度係證明鍛得拾唔拾足! 我玩過個支曲仔真鐵都有呀!

引用:
原帖由 rho837 於 8-12-2009 14:36 發表
RedWulf video講呢支InLoCarSu "The finish is so realistic the one we show to the PMC professional that they could not tell the difference between this and the real thing!"

"佢槍身中間條分模線果類咁 ...
係咪GA?
我見識少
但LE 無分模線??????

PMC分唔到姐...
唔知US Army分唔分到...

最早其colt廠軍版M4都有這分模線,但都唔係井x的噤大條.
之後這幾年的都唔見再有這線了.

講真,真槍廠處理這條分模線有幾容易,磨兩野就得.
係井x廠等登攪到難係野噤,證明個身係鍛做.正一多x魚......

另小弟也試玩過這所謂真版的.
講真,表面處理及穩定性好過之前的08版多多聲.
但話說內部一些零件是特規的,就算之前08版零件都不能用到.
情況就像WA的SW1,SW2,SW3.
以井x這廠的前科(可能出年又會出10版,全部零件又唔同).香港買到這廠零件的難度.
我覺得這槍係用來做掛檣的恩物..

這是私人影片。

係咪GA?
我見識少
但LE 無分模線?????

嘩! 小弟只係"根show"見過曲凸啲LE槍一次! 我見個幾支有架wor! 唔通我眼花!

我見過啲CNC身就冇! 同個啲cheap鑄模身都冇條壓模線!

不過有一段時間曲仔係用過鑄身! 唔通高人你見到支鑄身板! 有得睇我地都好想根你去見識吓.

引用:
原帖由 rho837 於 8-12-2009 18:54 發表
係咪GA?
我見識少
但LE 無分模線?????

嘩! 小弟只係"根show"見過曲凸啲LE槍一次! 我見個幾支有架wor! 唔通我眼花!

我見過啲CNC身就冇! 同個啲cheap鑄模身都冇條壓模線!

不過有一段時間 ...
http://www.flickr.com/photos/yobemis/3349483493/in/photostream/
依支gbb 乜品牌?

我見識少
未見過m4
未見過ar15
未見過LE
點會係高人
http://www.sportslure.com/products/colt-ar15.htm
請問支COLT AR15 GBB 幾錢?

GBB! The pics you show are forged receivers? 你見唔到個trigger opening邊有你地講條開摸線咩!(過條唔係"開"摸係鍛個身出來壓邊.......  

睇吓AR15.com wedsite原廠真曲凸長槍有你地講過條所謂醜開模線! (要綱上圖片! 大家冇引! 你找到冇綠但我又search到好多有線, 不如各人遲小小post啲自已澋過啲相重好啦)! 唔好求期整啲相就話證明到所有下身mag well位冇條machine mark"邊"睇吓個黑人個 GI 夾舊成今就知係私貨野, 個身係乜牌子都唔知! 鍛或鑄都分唔出! 你地分唔分得出係曲凸廠出品呀? 唔好玩我啦! 井X突燈造到同原廠曲凸產品有小小分別有也出奇, 可能為左去美國減小啲不必要麻煩! 覺得條線唔多夠靚仔咪造過個身, 真鍛身怕乜再造! 期他所謂本地疑似乜乜CNC牌子就可能怕怕啦! 你出得呢個價錢又點會出唔起錢再造靚啲呀, 大家點會有錢買槍冇錢改槍! 希望大家放開成見或疑似乜乜打手小家心態, 唔好話到條邊醜道致唔值得買支井X(人家有心盡量造好應該要贊,起馬夠膽出改良版)! 其實本人作為用家, 支井X個身同啲物料造工真係正, 尢其見到09槍上身以達到外皮好近真數, 事實係支好槍.......講開就講吓本人覺得如果要比三仟多元買套唔係7075T6身其實一啲都唔值得"但係我買左套". 在美國啲超靚7075T6全billet全CNC身連防酸電鍍處理都係三仟港元左右, 雙比起土砲玩具身就真係好貴, 台仔X勝鍛身都係兩仟中(京X鋪見過)! 所以話X勝有條邊為唔靚唔象真...大家明白乜野人會講啦. 但我最愛PTW! 又愛XE GBB, 期實對WX GBB系統麻麻地, 但係現時都可以整到啲井X同啲AGM一樣打得吓啦, 如果唔咪點會買幾支INO翻來改. 你地繼續聊天吧.......
http://www.ar15.com/forums/topic.html?b=3&f=123&t=282937

PMC日日用真槍唔通分唔到真..., 好多PMC都係軍人出生! .......唔通PMC用豬同標GBB翻工!!!!!!!

講真,早期就有....後期無! 我朋友過支係Post Ban AR-15十年內貨仔都有machine mark邊, 而啲料同配件重cheap過批Pre Ban (香港佬防槍會玩過批)! 真槍廠處理這條分模線有幾容易,磨兩野就得. (你係曲凸廠翻公? 你又知磨兩野就得! 講得如可容易點解話
井x多x魚, 你磨兩野就得啦(原住成個身邊磨wor) 哥哥! Military Contract唔係造+幾支呀! 唉!七仟元內...證明個身係鍛做...好過其他牌子唔係鍛啦.......就話條邊唔好睇! 整支萬幾唔咪鍛冇條邊就話靚......你話"我地ED見識少,咪找D無分模線的GBB M4身law.
做人唔係應該求真咩."我地冇講過你地見野小唔洗講多句話都自卑! 你要求真咪學我地玩.223 (係堅野有模線都唔成問題嗎)! 香港有得玩架! 去馬會大樓睇吓水牌上去問吓可能入到會玩呢. 以前我都係根班ching去玩! 大家上來都係吹水...去得盡就令到大家學唔到啲好野!

K高人! 如果你係行家你應該清楚遢本人? 我只聽別人講Colt AR-15 A2 .223 post ban sporter H-Bar 冇火帽+年前係 Hong Kong Sporting Arms 都係買八仟港元. 而家咪–皮野左右(要有認可槍牌文件)! 我+年前第一支GBB曲凸玩具槍都係八仟左右! (現時本人只射玩具槍)

你噤唔得咖,一陣人地又話你枝無軍人拿,唔係軍版la.

話你知,這相內那在小輪內影的玩家,那枝其實是那

附件

8-12-2009 23:05

8-12-2009 23:18

[quote]原帖由 mk23 於 8-12-2009 23:05 發表
你噤唔得咖,一陣人地又話你枝無軍人拿,唔係軍版la.

話你知,這相內那在小輪內影的玩家,那枝其實是那

42 123
發新話題