發新話題

井記又有新m4

變左吹水POST...

引用:
原帖由 sam524 於 8-12-2009 23:36 發表
變左吹水POST...
你係咪諗多左
我地不嬲都講緊GBB

引用:
原帖由 sam524 於 8-12-2009 23:36 發表
變左吹水POST...
又唔好噤講.
我地ED見識少,咪找D無分模線的GBB M4身law.
做人唔係應該求真咩.

剛剛又找到,今次張相大D,所以看得清楚D.
陸軍ACU玩家.

算,唔會再post了.
bye...

引用:
原帖由 mk23 於 8-12-2009 23:51 發表

又唔好噤講.
我地ED見識少,咪找D無分模線的GBB M4身law.
做人唔係應該求真咩.

剛剛又找到,今次張相大D,所以看得清楚D.
陸軍ACU玩家.
http://farm3.static.flickr.com/2667/3934493001_6071fec46f_o.j ...
WA, 支GBB 舊化巧令呀
係咪係乜WORKSHOP 做?

我公司都有班ptu玩家, 日日開工都摸住...佢地都係玩bomb armx X prime個支AR15......不過有錢d加支ACOG

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

算la , 重口味唔係個個arm ...

我比較膚淺 , 純美無痕 , 比較適合我
塑膠戰隊

#記真係捉到鹿都唔識脫角 ,舊版上身做錯位,下身又有合模線,
而家重新開模又衰下身,係咪又要出第3,4版呢?唔通要玩家自已整?
整走條合模線,下身又要重新做色,做左上身又唔同色,又...

看到樓上這HKP的相.
發覺她們真利害.到現在還用AR15早早早期下身.都幾十年了,保養得真好.

其實果條所謂開模線都唔會影响性能,要玩靚cnc 7075T6上下身亦都難唔到要追求既物主 不如講下09版有冇實射佈告THX因本人都好想買支玩下THX請各高人分享

引用:
原帖由 alex318tik 於 9-12-2009 11:32 發表
其實果條所謂開模線都唔會影响性能,要玩靚cnc 7075T6上下身亦都難唔到要追求既物主 不如講下09版有冇實射佈告THX因本人都好想買支玩下THX請各高人分享
建議你去台灣"軍x酷"睇睇 , 好多報告 , 不過普遍建議都係買ra-tach 既成槍好d
塑膠戰隊

打就完全無問題.好順.
試過用WA,GHK匣都ok.一雞打晒.無jam彈,小便彈(拿,只係新槍,打久

引用:
原帖由 PMX 於 9-12-2009 11:50 發表

建議你去台灣"軍x酷"睇睇 , 好多報告 , 不過普遍建議都係買ra-tach 既成槍好d
因本人玩過第1代及08版基本上單發冇問題blow back好正 連發的而且確實有碎彈機會 但玩gas槍我決不用連發所似冇乜影响thx師兄 只係想要本地實制巳有09版用家佈告thx因為小弟信用家多於傳媒 多謝師兄分享

[quote]原帖由 mk23 於 9-12-2009 12:02 發表
打就完全無問題.好順.
試過用WA,GHK匣都ok.一雞打晒.無jam彈,小便彈(拿,只係新槍,打久

[quote]原帖由 mk23 於 9-12-2009 12:02 發表
打就完全無問題.好順.

alex318tik - I want a 09 version is there any in Hong Kong? Regards

"...我比較膚淺 , 純美無痕 , 比較適合我"

"純美無痕" 乜香港有人造(7075T6)CNC上下鍛身比支WX,豬同標及支井X? 四仟蚊都OK!

同一時間! 個井X同個派身我打個砂再食酸再電, 發覺同個井X啲色唔同! 根住隻派身冇打砂啲位置唔上電色, 個工程司話隻派物料唔同井X, 一定唔係7075!!!!!!!條友以前玩過真鐵都話個井X好正!

如果冇靚鍛身為有玩翻井X, 切支派都要成皮野, 所以對自己講井X七仟內低玩好多.

發新話題