42 123
發新話題

井記又有新m4

引用:
原帖由 mk23 於 9-12-2009 09:57 發表

看到樓上這HKP的相.
發覺她們真利害.到現在還用AR15早早早期下身.都幾十年了,保養得真好.
港英年代遺物...成舊鋼
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 rho837 於 9-12-2009 12:58 發表
alex318tik - I want a 09 version is there any in Hong Kong? Regards

"...我比較膚淺 , 純美無痕 , 比較適合我"

"純美無痕" 乜香港有人造(7075T6)CNC上下鍛身比支WX,豬同標及支井X? 四仟蚊都OK!

同一時 ...
我都係睇返黎架咋  乜香港冇7075T6上下身架,因本人未去到攞上手就分別到6065定7075架不過要玩靚上下身亦都難唔到追求既師兄,因小弟亦睇過d綱頁睇到VIS-1+VST上身,可能是外國綱頁但須是裝在PTW身上,但不得不佩服追求完美既精神 rho837兄(個上下身用錢解決到問題不是問題)我地都係講返09版改良後的性能吧THX各井勝用家分享心得THX

alex318tik 師兄 睇來你對井勝好有深得! 可否PM我交流吓 如果上面出來請你去馬會食餐飯, 我支UUE就好順, 旦一講到個幾支鍛殼GBB就連支AGM連發都好過灑, 教吓本人整吓支玩具! Thank you!

引用:
原帖由 rho837 於 10-12-2009 19:50 發表
alex318tik 師兄 睇來你對井勝好有深得! 可否PM我交流吓 如果上面出來請你去馬會食餐飯, 我支UUE就好順, 旦一講到個幾支鍛殼GBB就連支AGM連發都好過灑, 教吓本人整吓支玩具! Thank you!
多謝你先rho837心得就唔講得因身邊朋友有玩井勝才知少少啫,有興趣你可PM我但不用去到馬會食飯,求其餐廳可以了多謝比面,剛剛有朋友拿了支第1代過有興趣可攞你d過來一同試試

買左支2009年版RA-TACH BOLT. 個塑膠彈嘴真係冇令到連發jam! 同支AGM一樣個膠飛機一樣冇jam! (本人覺得AGM真係poormansinokatsugbbm4)! 不過班人唔會likey AGM因為有條"乜乜開模線...記住係開模線wor! 真係高不成低不就!

有補賣2009版井X在伍仟內! 希望09 or 10 super version唔過伍仟.

正!

如果以將來街價$6x記住,唔包匣).用來當cap槍儲的心態來賣(以前hobbyfax枝M4都要萬幾元la),是值得的. 但如果你用來打wargame,那這枝槍我覺得還是要考慮考慮.

我都見過支HOBBIFIX M4! 支槍講真係日本本土就真係dummy槍極限! 但係拆開支槍見到支管再卡個身就知道....唔值得再買! 現時啲GBB氣槍真係進步好多! 期實井X有好多微細地方係唔同真槍數據(如果一樣大家坐灑大房冇得玩)! 雖然所有GBB用假裝飾BOLT(gas cylinder)但起馬井XBOLT長度都造到好近! 如果講價錢低唔低打game我掔係用PTW & UUE (淨係買夾都容以得多), 打Tactsim 就可以用WX,GXB, EGM,INO因為aimshot, shortburst為多! 講真有邊支GBB係平買平玩? 你地話比我知!

saw the INO redwulf 2009 supra vision M4 selling at HK$4,900.00!

回覆 37# 的帖子

i think it's not real

何為NOT REAL呢!!! 個店主親口對我講四仟九(2009 supra vision), 當時泊左架車係KILL-ARU-ALF對面同太太去Party, 所以只係問吓冇幾會落手! 今天call個老友想一齊去買添!

good luck....

引用:
原帖由 rho837 於 15-12-2009 12:56 發表
講真有邊支GBB係平買平玩? 你地話比我知
KJ~~~~~

KJ not cheap either, I did play around with it! If you re do the parts into 304 or 7075T6 very expensive, but its not bad design.

42 123
發新話題