發新話題

英人英槍

引用:
原帖由 kimkileo 於 18-4-2007 00:29 發表

要我出番"美人美槍"嗎......
要啊要啊
快啊快啊
等住睇啊

嘩好正呀....

對白 ~~ ^^

Funny ~

引用:
原帖由 皇家御貓 於 1-5-2007 10:51 發表

係一間咩dragon咩Q公司既製品 , 話係設計比airborne用.
soldier magazine都有賣廣告
邊到有佢D資料呀......唔該~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

回覆 #19 sas190 的帖子

issue webbing正好多
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 sas190 於 2-5-2007 20:51 發表

邊到有佢D資料呀......唔該~
我要搵返本野出來先....其實SET野唔貴
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 3-5-2007 12:21 發表

我要搵返本野出來先....其實SET野唔貴
How much ar @@
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

眼光光~

SORRY....係唔係死左link啊?

引用:
原帖由 william 於 3-5-2007 17:04 發表
SORRY....係唔係死左link啊?
我去到wor...
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 3-5-2007 15:51 發表
係米呢間
http://www.dragonsupplies.co.uk/

tx sir~

引用:
原帖由 mike-mike 於 3-5-2007 15:51 發表
係米呢間
http://www.dragonsupplies.co.uk/

PLCE webbing in desert Camo~

回覆 #27 sas190 的帖子

沙vest型/潮D
本來無一物, 何處惹塵埃

西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

以前都有諗過, 但係唔計運費都己經119磅呀...留番俾d富裕的師兄玩...
不過佢個趴喇專用背包都幾正, 重要有沙色...
眼光光~

發新話題