32 123
發新話題

有人問.......

有人問.......

某人問:
大家.....要射得遠要點做?
SL- 8 (100~150m) , he he , 你們頭不頭痛?

佢話可以!

我覺得幾有趣,已經試答。
不過現在未有答案,大家分享下

我的答案(其實係問題)如下:

等我試玩下
1.是否射出是BB彈--則圓形實心6MM以下直徑?
2.支槍槍口發射能量是否合香港法例?
3.SL8支內槍管有否比正常再加長?
4.是否以水平發射?
5.週圍是否靜風?
6.射出的東西(BB)能量,是否全部由槍支提供?
7.最遠射程是否以首次落地的地點作計算?
8.射手的本人是否在會動的地方上,邊是靜止?

呢支仲算玩具 ?
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

改到過哂一定得
問題係一定俾人拉硬
本來無一物, 何處惹塵埃

100~150m??過哂JJ,俾人拉你頭不頭痛??

剛剛睇左果個post..見到以前係呢到搞事果位係果邊而家變左專家...吹水大專家.....
又無啦啦將人地話100~150m變成1~200m......又話聽過識人曉改又話唔多信................

好啦,介紹當年膠人講完,到回正題

100米,究竟有幾遠?人跑起碼十幾秒先到...........

"專家"聽過人改到200m....

一個禮拜無射,應該射得遠啲。

先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 bravohk 於 18-4-2007 11:42 發表
"專家"聽過人改到200m....
我諗45度向上底邊力o係中銀頂樓射就得ge
鵰。豹。狸。獅。狒

How big is the target?

If you say a coke can, I can say IMPOSSIBLE for toys.

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-4-2007 13:22 發表

我諗45度向上底邊力o係中銀頂樓射就得ge
仲要響真空狀態下
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

真空支槍仲射得出咩?

引用:
原帖由 hypermax 於 18-4-2007 15:13 發表
真空支槍仲射得出咩?
咁又係喎
要由槍咀開始真空

引用:
原帖由 AJM 於 18-4-2007 13:20 發表
一個禮拜無射,應該射得遠啲。
太桀出唔到barrel
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

剛剛在友 "台" 回來 , 見到師兄所說的那個 post ,
我只想講一句 , 希望那位兄台唔好在這處 "吹水" ...... :x
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

200M ? 太短了,我支鎗可以由尖咀射到屯門 ( 不過要有本"地圖" 先)  哈....

32 123
發新話題