發新話題

[認真] 肓神你係咪真係想死

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 2009-12-11 03:44 PM 發表

乞膠西好D喎xDD佢由CGF乞膠乞到WGY 講錯,你係乞小西先岩~
http://www.wargameyau.net/redire ... o=lastpost#lastpost
第11頁~
我........睇哂11頁
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 gtoray 於 2009-12-11 03:57 PM 發表
唔會喇
呢個天才唔值得大家浪費咁多時間同心機
睇哂wgy,佢真係自認天才,IQ109喎......
好心佢1IQ130UP先講野啦

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 16:48 發表

佢唔係覺得100分就係好高分啦.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2009-12-11 05:05 PM 發表

佢唔係覺得100分就係好高分啦.....
好明顯係啦,佢話佢有109
我本人覺得其實除左iq之外,仲要睇埋eq同aq
如果佢真係109,咁佢一定係-109

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 16:48 發表

想當年我比人"懷疑"IQ130UP係因為個班主任話我上堂唔聽書都升到f3精英班.....

引用:
原帖由 zeta 於 2009-12-11 05:11 PM 發表

想當年我比人"懷疑"IQ130UP係因為個班主任話我上堂唔聽書都升到f3精英班.....
真係要搵專家睇下先知,上網玩既都係99%吹水

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2009 13:42 發表

唔係
set 左個特殊用戶組比佢
出唔到 post, 用唔到 pm
d post 又唔會比 system 屏蔽
真真正正既CD-ROM人
引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-12-2009 15:42 發表

「我是賤人」好d wor
呢句好!

http://siuhakfans.blogspot.com/

膠人年年有,,今年特別多.....
delete

佢仲要係隔離台send pm話要暗kill人

引用:
原帖由 gtoray 於 11-12-2009 13:42 發表

唔係
set 左個特殊用戶組比佢
出唔到 post, 用唔到 pm
d post 又唔會比 system 屏蔽
噤狠 仲慘過死喎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

cgf棵樹唔夠大,要去埋wgy

引用:
原帖由 Boniface 於 11-12-2009 17:57 發表
佢仲要係隔離台send pm話要暗kill人
佢係果邊又黎過
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 一等兵 於 2009-12-11 05:59 PM 發表
佢係果邊又黎過
已經比人插到,佢仲未知自己衰

引用:
原帖由 小雲雲 於 11-12-2009 18:09 發表

已經比人插到,佢仲未知自己衰

搏x.....
嘛比佢滿足吓佢嘅特殊嗜好.....

發新話題