發新話題

CGF早晨…

引用:
原帖由 boni 於 12-12-2009 11:10 發表
唔得, 都係訓多一陣先...
訓la訓la....

Monday is comig soon...

引用:
原帖由 於 12-12-2009 11:16 發表

訓醒又冇左個星期六...發現得返6個鐘就星期日..第二日又返工..又再等
以前我仲係打工果陣發現個星期六一訓左, 唔洗到星期日都已經謝緊皮....因為一訓醒, 見到....

wa!!

12點喇?! 出去含個lunch返到屋企無所事事hea多兩hea, 又6點....跟住就會諗, 唉....射唔射波好?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 於 12-12-2009 11:20 發表

係...所以我WEEKEND..冇街去..就點都去打下波..行下街....起碼都叫做有野做過..唔會哂左個星期六日..
如果拎黎訓覺..實在太浪費了...
我估.........你一陣食完lunch之後...............都係冇野略

又起身啦... 出街...
好支力-_-

今晚要去飲, 唔知D姊妹得唔得呢?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 12-12-2009 15:34 發表
唔好抱咁高期望
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 HunterX 於 12-12-2009 15:34 發表
護士正D
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 12-12-2009 16:13 發表

護士正D
OL才是王道...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-12-2009 15:37 發表

唔好抱咁高期望
其實都係平常心姐...
-但丁

引用:
怪老頭唔係諗住佢地著OL套裝呀
引用:
原帖由 HunterX 於 12-12-2009 17:05 發表

OL才是王道...
你真係咁諗架.....

引用:
原帖由 Zap 於 12-12-2009 10:05 發表

癲,喪,狂,盪
boni妹玩到唔捨得返屋企.....

發新話題