60 1234
發新話題

[投訴] 依家係咪要玩針對?:我無講粗口WO ,依家係咪唔比諗野定板主你諗多左?

依家係咪要玩針對?:我無講粗口WO ,依家係咪唔比諗野定板主你諗多左?

我無講粗口WO
依家係咪唔比諗野定板主你諗多左?

比人禁左言都出到post???
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

投訴咪得LOR,我依家比人屈條罪叫莫需有!

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-12-2009 14:54 發表
比人禁左言都出到post???
投訴咪得LOR,我依家比人屈條罪叫莫需有!

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

3.請勿對其他會員作出不敬行為、或刻意擾亂論壇秩序。

我根本無犯過第2 條, 第3 條我都無對其他會員作出不敬行為

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-12-2009 15:03 發表
2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句。

我根本無犯過第2 條, 第3 條我都無對其他會員作出不敬行為

CGF係咪唔比人有其他意見,定有黑幕?定又玩返小圈子活動?

CGF係咪唔比人有其他意見,定有黑幕?定又玩返小圈子活動?

你踩哂界仲死撑,你果句"做乜X野"呀
X=諗

好明顯有人自己諗多左野,對錯號入坐LA

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 14-12-2009 15:14 發表
你踩哂界仲死撑,你果句"做乜X野"呀
X=諗
好明顯有人自己諗多左野對錯號入坐LA

引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 15:18 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

依家咁多板主睇完個POST, 無一個板主回應,係咪扮睇唔到

依家咁多板主睇完個POST, 無一個板主回應,係咪扮睇唔到

RE#10 我問你做乜諗野,唔通用做乜想野咩, 知唔知乜叫我手寫我口

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 14-12-2009 15:21 發表

RE#10 我問你做乜諗野,唔通用做乜想野咩, 知唔知乜叫我手寫我口

引用:
原帖由 Kane 於 14-12-2009 15:23 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
仲死撑同你講泥都哂氣

#13你唔知頭唔知路就彈開LA

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 14-12-2009 15:26 發表

仲死撑同你講泥都哂氣
#13你唔知頭唔知路就彈開LA

有人突然膠左

引用:
原帖由 小雲雲 於 14-12-2009 15:29 發表
有人突然膠左
Kane Sir is a good Man. No 膠!

60 1234
發新話題