56 1234
發新話題

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下(歡迎師姐參與討論)

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下(歡迎師姐參與討論)

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下

今日同女朋友去照畢業相(食屎學位o個隻)送左扎只係hk$200 o既花俾佢 , 不過都算幾大扎幾大扎...... (佢梗係唔知只係hk$200) , 我老吹成67百o架喇!!(好景買一定要!!) , 跟住佢好了解我咁講 : "你唔捨得o既!!"(係 , 的確係會唔捨得 , 我寧願買d 乜bell物bell首飾俾佢都唔會買扎擺得o個一兩日o既花又要成67百o既花) , 返翻正題 , 我行開買野食 , 望翻轉頭見到佢對住扎花o個個陶醉樣 , 我心裡面兩個字....."女人" , 只係一扎hk$200 o既花 , 同樣o既情況當然唔止一次 , 反而送其他o野都冇咁陶醉 , 女人真係咁易(乙水)?? , 所以想問下其他師兄有冇咁o既經驗 , 分享下.(歡迎師姐參與討論!! )

早兩年情人節果頭送左支花比個女仔, 佢之前話想要, 用針織既花黎...30蚊, 都笑到四萬咁既口
講真我未見佢笑得咁甜過...

200蚊既花係邊買呀??

我又學下野先
delete

千里送鵝毛, 物輕情義重,如果認為開心同金錢係成比例既話,咁你就大錯特錯!

仲有!女友唔係一條條既,尊重下佢,唔好再厄佢

引用:
原帖由 Anonymous 於 15-12-2009 23:47 發表
千里送鵝毛, 物輕情義重,如果認為開心同金錢係成比例既話,咁你就大錯特錯!

仲有!女友唔係一條條既,尊重下佢,唔好再厄佢
sorry , 改翻! 但我係絕對尊重佢 , 我厄佢唔到o架....

咁...唔係所有香港女仔都=港女既...

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-12-2009 23:53 發表
咁...唔係所有香港女仔都=港女既...
依個咁深層咁結構性o既問題.....都唔知點講好.....因為我女友都好港女下(仲要係受過高等教育)....

引用:
原帖由 thomas08 於 15-12-2009 23:57 發表

依個咁深層咁結構性o既問題.....都唔知點講好.....因為我女友都好港女下(仲要係受過高等教育)....
港女係比屋企人寵壞架,,唔關教育程度事.......
delete

回覆 8# 的帖子

中晒POINT ...
博士生都可以好港女

好.!最主要系邊到買到2百蚊扎花

我果個收到我自己親手整既野仲開心
其實女仔會鍾意收男仔落手落腳整既禮物

引用:
原帖由 Boniface 於 16-12-2009 02:19 發表
我果個收到我自己親手整既野仲開心
其實女仔會鍾意收男仔落手落腳整既禮物
兩個字 : 心思

樓主pm下邊度有200蚊咁平
THX

我送左件 Eagle chest rig 比佢嗰時都有咁陶醉...

引用:
原帖由 thomas08 於 15-12-2009 23:37 發表
唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下

今日同女朋友去照畢業相(食屎學位o個隻)送左扎只係hk$200 o既花俾佢 , 不過都算幾大扎幾大扎...... (佢梗係唔知只係hk$200) , 我老吹成67百o架喇!!(好景買一定要! ...
好多女去到結左婚 , 都仲望收花
花 , 就係一種 "身份証" , 證明佢有人錫 , 明知屣錢人地都肯做

無錯 , 你講得岩 , 買粒鑽石抵過買花
但係就係因為花會謝 , 先顯得呢份禮物係 "新鮮"

不過衰 D 講 , 寧願唔送 , 都唔好送紙摺既
我個 friend 曾經講左句 "只有送比死人既野先會用紙摺既姐"

用其他環保 D 唔係唔好 .... 但比人感覺係 "呢扎野係咪上年用剩架"

女仔話唔要 ?? 你千祁唔好信 !! 買果陣佢鵝三鵝四 , 到佢拎住乜都應承你~~

56 1234
發新話題