發新話題

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下(歡迎師姐參與討論)

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下(歡迎師姐參與討論)

唔係晒命 , 不過想聽下其他師兄o既經驗...分享下

今日同女朋友去照畢業相(食屎學位o個隻)送左扎只係hk$200 o既花俾佢 , 不過都算幾大扎幾大扎...... (佢梗係唔知只係hk$200) , 我老吹成67百o架喇!!(好景買一定要!!) , 跟住佢好了解我咁講 : "你唔捨得o既!!"(係 , 的確係會唔捨得 , 我寧願買d 乜bell物bell首飾俾佢都唔會買扎擺得o個一兩日o既花又要成67百o既花) , 返翻正題 , 我行開買野食 , 望翻轉頭見到佢對住扎花o個個陶醉樣 , 我心裡面兩個字....."女人" , 只係一扎hk$200 o既花 , 同樣o既情況當然唔止一次 , 反而送其他o野都冇咁陶醉 , 女人真係咁易(乙水)?? , 所以想問下其他師兄有冇咁o既經驗 , 分享下.(歡迎師姐參與討論!! )

引用:
原帖由 Anonymous 於 15-12-2009 23:47 發表
千里送鵝毛, 物輕情義重,如果認為開心同金錢係成比例既話,咁你就大錯特錯!

仲有!女友唔係一條條既,尊重下佢,唔好再厄佢
sorry , 改翻! 但我係絕對尊重佢 , 我厄佢唔到o架....

引用:
原帖由 亞爾多 於 15-12-2009 23:53 發表
咁...唔係所有香港女仔都=港女既...
依個咁深層咁結構性o既問題.....都唔知點講好.....因為我女友都好港女下(仲要係受過高等教育)....

引用:
原帖由 亞mac 於 16-12-2009 01:23 發表
好.!最主要系邊到買到2百蚊扎花
咁算唔算大扎 ?? 好景應該要67百呱....?

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2009 18:12 發表

有聽人講過, 女人收花其中一個滿足感係個男人幫佢拎住扎花周街行(示眾...? )
我禽日示眾左啦 , 又相機又腳架(仲要係鋼o既添)  , 佢話好重喎........ , 我心諗..捉蟲啦今次 , 因為之前情人節送過扎話唔夠大喎.......其實幻覺o黎....只係扎花 "短" 左1/3左右.....

引用:
原帖由 peterbee 於 16-12-2009 18:07 發表

咁下次平日去花虛 lu~
我又去!!

引用:
原帖由 甜甜 於 16-12-2009 16:10 發表
好老實講,你呢份就係心思
女仔收到真係好開心,尤其是呢個日子
我見個個去影畢業相都一扎二扎 , 冇扎花好似唔係好似樣咪送下o羅!

引用:
原帖由 gtoray 於 16-12-2009 18:00 發表
可能其實佢知唔洗咁貴ge
不過依然會好開心
有一次情人節我扮冇花冇禮物
只係帶佢去酒店食自肋餐
wa.....塊面黑到呀~~~~

其實,花我一早已經比左侍應, 禮物都 prepare左
當侍應送花埋來時
佢好開心, 特別開心 ...
阿公真係成日袋錢入我地袋喎!

引用:
原帖由 Zap 於 16-12-2009 18:13 發表

This is true.
你都受過依樣o野??

引用:
原帖由 boni 於 21-12-2009 17:12 發表

呢d咪係心意囉~~~~
試過啦! 送左俾佢唔夠一個月就死左  , 種左幾個月o架!  , 我個心都死埋  , 所以以後都唔搞依野!

發新話題