發新話題

新玩意L85A2. --- 最衰有人放毒

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 21:17 發表

AUG 好似有給左右手用的款式...

P.S. 好似
AUG的槍身兩邊都有排彈口, 但有兩種BOLT, 一個係右邊排彈, 另外個隻就係左邊排彈.

換咗BOLT後, 再將個蓋擺番係相反方向就掂.
眼光光~

係慳production+design+maintainence cost

要做左右兩款, 又要keep左右兩款parts, 成本高好多
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

回覆 #61 mike-mike 的帖子

正確嚟講, 係換個shell extractor
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MF 於 26-4-2007 22:04 發表
係慳production+design+maintainence cost

要做左右兩款, 又要keep左右兩款parts, 成本高好多
但如果戰斗中,右手受傷就用唔到SA
M16系就可以挽強用到

受傷既人, 理論上係唔洗打既
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 22:55 發表

但如果戰斗中,右手受傷就用唔到SA
M16系就可以挽強用到
好似BHD禁比人打手指...

引用:
原帖由 MF 於 26-4-2007 22:57 發表
受傷既人, 理論上係唔洗打既
唔洗打唔等於唔會被人打

引用:
原帖由 B20_hk 於 26-4-2007 15:58 發表

唔洗打唔等於唔會被人打
Geneva Convention....你投降就得

引用:
原帖由 MF 於 26-4-2007 23:00 發表

投降後
有大餐食
有西裝著
有總统接見

回國後
退役
寫書

回覆 #67 B20_hk 的帖子

圍抽
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 MF 於 26-4-2007 23:00 發表

Falkland War
"啹咖"仔割啲阿根延戰俘耳仔

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-4-2007 16:22 發表

Falkland War
"啹咖"仔割啲阿根延戰俘耳仔
謠傳姐, d阿根延兵以為會咁, 所以走夾唔0斗

引用:
原帖由 MF 於 28-4-2007 23:48 發表

心理戰術

引用:

好一個下馬威,d阿根延兵聞風即逃∼
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:

Really???

聽講隻耳仔在啹咖兵身上找回

發新話題