45 123
發新話題

休戰大Game驗槍安排

休戰大Game驗槍安排

希望大家細閱
標準是用一個可口可樂公司產品的汽水罐, (紅圈為直徑約2 cm.)用以0.25g 以下之bb彈.
以單發向紅圈內部分射擊
出現凹陷或出現裂痕(見圖)會被要求駛用測速機重測
因為汽水罐數量有限, 紅圈外部分亦會作試槍之用, 出現凹陷(見圖)亦算合格

但如果出現明顯裂痕或更大損壞(見圖)則不合格

• 所有槍枝包括 手拉 sniper 槍(不接受入氣sniper槍 ), 手槍, 長槍, 散彈槍, 嚴格執行火力限制.流彈炮不會接受
  • 如發現過火槍枝, 當日將不會批准入場.
  • 不會接受減速器之槍枝
  • 由於今年火力上限1.0J, 比過往1.2J更低,紅色部份出現明顯裂痕亦會被要求駛用測速機重測
  • 所有驗槍上爭議, 以測速機讀數最高者為準.
  • 驗槍期間, 建議每一隊派出一位代表列席, 以示公正.
  • 希望各方明白1.00J為火力之上限, 而並非鼓勵以追貼此上限為目標. 在此呼籲調教火力時請預留足夠的空間變數, 以避免在測速機出現剛剛過火的尷尬情況.
  • 違規情況將被分隊形式記錄備用.

yes sir!!

收到
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 19-4-2007 08:38 發表
收到
SHxT!! 咁重要既資訊你竟然將佢洗落第二版!?!?  

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 19-4-2007 11:04 發表

不如叫版主置頂幾日

重要資訊..........

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 19-4-2007 04:04 發表

我見到馬sir開始洗版, 都心知不妙
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

要我們助推post 嗎?

回覆 #6 hippies 的帖子

一於置頂

引用:
原帖由 MF 於 19-4-2007 11:17 發表

我見到馬sir開始洗版, 都心知不妙
咁版主們, 見到咁重要既資訊, 唔該丫.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 19-4-2007 04:29 發表

咁版主們, 見到咁重要既資訊, 唔該丫.
我係呢個版冇權...small potato
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 14692 於 19-4-2007 11:19 發表
一於置頂
你唔洗版咪得law

引用:
原帖由 MF 於 19-4-2007 11:38 發表

我係呢個版冇權...small potato
仲未紮?

想問...如果....249...有冇野...可以方便你地去CHECK呢...

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 19-4-2007 13:21 發表
想問...如果....249...有冇野...可以方便你地去CHECK呢...
好可能直過測速機.

45 123
發新話題