發新話題

[認真] 唔知點做好

回覆 14# 的帖子

呢種女仔,直接了當吧
不過我唔睇好

呢D野,唔好等,耐左怕你後悔啊,得咪得,唔得咪算lo,不過愛情呢樣野真係好睇緣份,自己過來人最明白不過
以前,鐘意左個女仔,工作關係唔可以明顯出擊,因為會冇左份工,但身邊朋友都支持我,個女仔點唸就唔知啦,但過左一排我先決定出手(個時已經冇做個份工),但太遲了,佢已有了bf,緣份就,問左3次終於拎左電話,點知1星期唔夠,出街打波比人偷左部833,電話都冇埋,唸住問番佢拎多次,點知比人話我唔珍惜佢呢位朋友
朋友,唔好理結果,幸福唔係靠人,係靠自己,祝你好運

引用:
原帖由 ~~方~~ 於 24-12-2009 13:11 發表
朋友=/=女朋友

話唔定人地當你係小丑,玩具
又唔一定要諗得咁負面既......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

唉.......
而家都唔知想點,琴日成功同佢打左x倫,唔知佢係唔識say no定點la,但佢qz果度又打咩平安夜過得好無聊好悶但又miss左果parts
本身約今日約佢又唔出黎,佢就去左搵個女仔陪佢過
今日睇佢qz我又覺得佢又好似中意左第二個男仔咁
而家勁亂呀

引用:
原帖由 Anonymous 於 26-12-2009 00:28 發表
唉.......
而家都唔知想點,琴日成功同佢打左x倫,唔知佢係唔識say no定點la,但佢qz果度又打咩平安夜過得好無聊好悶但又miss左果parts
今 ...
如果咁快就第二個...咁你...

不過可能係你諗多左姐

車輪都打埋 , 你都冇蝕啦

引用:
原帖由 於 26-12-2009 00:53 發表
依家後生係唔係都車左先架喎....

引用:
原帖由 kimkileo 於 26-12-2009 02:10 發表

依家後生係唔係都車左先架喎....
進取是好 , 不過知足常樂

引用:
我都係咁話~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
有賺有賺
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 於 26-12-2009 02:13 發表

進取是好 , 不過知足常樂
咁又係..點都做過體液交流.....

引用:
原帖由 一等兵 於 26-12-2009 04:37 發表

有賺有賺
咁低要求乍
引用:
原帖由 HunterX 於 26-12-2009 02:37 發表

我都係咁話~~
唔似你喎怪老頭....

引用:
原帖由 Anonymous 於 26-12-2009 00:28 發表
唉.......
今 ...
比D時間人.一時間發生太多野....

引用:
唉.......
今 ...
喂,大佬呀...唔通生埋仔咩
平安夜佢覺得過得悶,係唔係你無咩新意搞

你果晚做左D咩.打出黎研究下有幾悶

[quote]原帖由 kimkileo 於 26-12-2009 11:58 發表

咁低要求乍

有好多嘢小小噤入手係好d既
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

發新話題