發新話題

黃銅PDW現真身

PDW個款唔錯! 無論點都係M4過癮啲 原因M4毒品太多! 玩之不盡! 有冇銅膽實在唔成間題.......邊支掂咪買邊支, 今日銅膽掂咪玩銅膽, 明天跳殼得咪轉玩跳殼, 政府禁咪玩翻黃豆槍....有乜問題. 乜乜"打字手"根本起不到作用! 現時個夾改唔改到P Mag就好大問題! 希望今年有PTS P Mag夾殼買.......

有post 教過點用國狗pmag 轉做gbb.......
o係呢個forum ga,,,,,,你search 下啦

引用:
原帖由 hklovers 於 2-1-2010 18:15 發表
http://www.civiliangunner.com/cg ... p;extra=&page=1
請問有冇vve?
THX...

唔知呀.......我係wa 人......

引用:
原帖由 sam524 於 2-1-2010 18:30 發表

請問有冇vve?
THX...
同樣做法

hkl.....c兄. 唉! 呢啲造法一早見過啦(事實個位兄台好有心改)!  如果要玩呢啲P-Mug樣(個夾頂根本都收唔到口), 我不如唔玩VVA射控或只玩原裝G.I. look. 但係我支支(VVA系統)都用重料改, 冇隻P-Mug真係唔多親!  但見過VVE改P-Mug(都要好多心機改)起馬VVE夾裝得到又成隻夾收到口! 冇吹水..上個月在"衫巾"見過一隻改VVE-P-Mug夾.......

實際上唔難要造一批VVE-P-Mug殼 (內膽係現VVE GI夾尺寸, 外皮係P-Mug, 直裝冇難度!), 大陸處有朋友造啤塑模廠! 難就難左一擲出街就比人告 (就算自已私人玩都要回翻條造模費).......但係啤啲疑似P-Mug又冇意思比人笑到七彩.

引用:
原帖由 rho837 於 4-1-2010 12:35 發表
hkl.....c兄. 唉! 呢啲造法一早見過啦(事實個位兄台好有心改)!  如果要玩呢啲P-Mug樣(個夾頂根本都收唔到口), 我不如唔玩VVA射控或只玩原裝G.I. look. 但係我支支(VVA系統)都用重料改, 冇隻P-Mug真係唔多 ...
出左未必俾人告ge, 你睇下masada?

又咪係一場大龍鳳~
鵰。豹。狸。獅。狒

問左架啦連隻P-Mug都給他們睇! 朋情價都要四雞造起套模(包掂)! 出–仟隻左右(物料正過珍野), 送比啲朋友都要60~70元一隻! 造一仟隻實出事

其實要整p mug殼,係唔係搵隻p mug鏈甲番黎就ok?
我有兩隻VVE想改....

引用:
原帖由 macfabrica 於 4-1-2010 16:37 發表
搵真皮..

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 4-1-2010 14:17 發表

出左未必俾人告ge, 你睇下masada?

又咪係一場大龍鳳~
睇下有無人敢博姐

我今日去左軍軍軍.......攞左支pdw 上手......ok喎
係有d 重......but 真係幾正.........
我總開左支野睇左inside.........我未有過we......唔知係唔係同m4 一樣.........
but 我問左d staff.......佢話大部份parts都可以用返we m4......(當然有d pdw 專用就唔得啦......)

引用:
原帖由 macfabrica 於 4-1-2010 16:37 發表
鏈甲係改吾到...收吾到個頂

引用:
原帖由 生豪 於 5-1-2010 14:43 發表

鏈甲係改吾到...收吾到個頂
lead us back to the same old problem....can not find the skin...

發新話題