23 12
發新話題

豬HK Gas blowback PDW!

豬HK Gas blowback PDW!

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

又唔錯wor...
但唔知錢銀呢...
如果用豬香港...
d甲又要買過...

GBB PDW

GHK年度大作-PDW 測試影片
影片後段為慢動作拍攝
本產品外殼和內部結構,全部重新採吋設計,台灣製造。
通用WA系統彈匣

http://www.youtube.com/watch?v=2blhlkku9Ag
產品特色:
1.射擊時,瓦斯導桿連動。
2.新型專利HOP-UP系統,免調整,自動對應0.2 0.25 0.3 BB彈,免除小便彈和大幅上揚的問題。
3.後座力大幅增強,媲美WA。(請慎選瞄具,否則容易鬆脫)
4.內部結構鋅合金件和塑膠件,如有損壞,免費維修或更新(對自家產品的有信心)。

敬請期待

GHK

新型專利HOP-UP系統,免調整咁勁!?

後座力大幅增強,媲美WA。(請慎選瞄具,否則容易鬆脫)

嘩.......咁姐係好勁喎

有冇d 相可以睇下個inside????

不過條片有小小唔對路! 由頭到尾都冇襯眼見到有BB射出來又聽唔到BB豆打紙啲達達聲! 又冇見到load上彈隻原夾即上槍即射???????

可能重在發展階段.......但又要趕快推進到市場同其對手比較高低!

支HK! 都OK. 最好整隻專打topgas GBB m4夾比我地用.

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2010 12:18 發表
不過條片有小小唔對路! 由頭到尾都冇襯眼見到有BB射出來又聽唔到BB豆打紙啲達達聲! 又冇見到load上彈隻原夾即上槍即射???????

可能重在發展階段.......但又要趕快推進到市場同其對手比較高低!

支HK! 都O ...
可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 7-1-2010 16:23 發表

可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理

等COPY KIT

可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理!

嘩! 千其唔好試! 我朋友整左支U仔! 係唔掂.......

引用:
原帖由 rho837 於 10-1-2010 16:21 發表
可能佢又重施故技, ghk涵, dboy身, 同u仔同一道理!

嘩! 千其唔好試! 我朋友整左支U仔! 係唔掂.......
外殼和內部結構,全部GHK重新採吋設計,台灣製造。

引用:
原帖由 d.s 於 10-1-2010 19:21 發表

外殼和內部結構,全部GHK重新採吋設計,台灣製造。
係咪ga
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 ayaka 於 6-1-2010 23:13 發表
新型專利HOP-UP系統,免調整咁勁!?
真相好似唔係咁,而係hopup 震到定唔住
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-1-2010 16:54 發表

係咪ga
GHK話係....

23 12
發新話題