22 12
發新話題

WE M4 Bolt 加重DIY!

WE M4 Bolt 加重DIY!

其實...WE的BOLT不比WA的輕
玩過 2種系統的師兄都知道 WE 的後座力一定比WA小
唔知係唔係小左個飛機

呢排仲未找到新工作。。。。只好在家搞搞野
材料
魔術鋼膠

書櫃隔板個D釘

最後。。。就返個銅膽長度 排好D釘。。落鋼膠!!!

第二部份。。
用埋D釘。。封左BOLT後面個一字鑼C洞佢… 又重左

完成。。

個後座力。。。加大左25%左右
貼近左WA既力度。。不過始終缺小了WA系統的撞擊的實在感

THANK !!!

終於整左啦!
下次借黎頂下

YAYA!!
下次借你個支我頂下
頂你個支一定好過引

我支係2期bolt(似經重左), 張會車個銅芯nut裝後尾, 用加長螺絲收拉爆方法鎖掔.

係個氣咀條芯如果有咩問題滑左牙...咁咪好大獲??你咁樣封死佢~

引用:
原帖由 tigger 於 7-1-2010 15:07 發表
係個氣咀條芯如果有咩問題滑左牙...咁咪好大獲??你咁樣封死佢~
可以買過支

唔諗後果架LAXD
三軍好似係有得配返成份BOLT

http://www.youtube.com/watch?v=MY6toKhVRnU

B..兄台 試左支加重Bolt未? 較果如何?

睇完上述支VVE GBB SPR! 好正呀!

我下支槍Project就係VVE SPR, 似找掔內外管材料 (PD1 AEG 6.01管好正呀)! 13.9吋"菜"魚骨入了貨! 今次嘗試玩土砲私人車上下身, 波箱及電黑鋼膽! 有排完工!

上次我去買LaRoe身"生巾"話有得買套BOLT及波箱.

師兄。。已經試左了
係比一般的WE 的BOLT BACK重
我自覺已與WA接近

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2010 15:45 發表
http://www.youtube.com/watch?v=MY6toKhVRnU

B..兄台 試左支加重Bolt未? 較果如何?

睇完上述支VVE GBB SPR! 好正呀!

我下支槍Project就係VVE SPR, 似找掔內外管材料 (PD1 AEG 6.01管好正呀)! 13.9吋"菜"魚 ...
請問如果上述20"WE 叫SPR
咁18" 叫乜?
我唔識野
請教

Generic term 如下:-
SPR = SPECIAL PURPOSE RIFLE
SPR = SPECIAL PURPOSE RECEIVER
SPR = SPECIAL POLICE RIFLE
你話我講邊個SPR咪過個meaning law!
你唔識野就自已上網睇!  睇清個SPEC. "DEFINITION"咪教翻我地!  wikipedia 講得好清楚. 依家我唔想識你! 張來都冇興趣識你!  我來係找班好聊天朋友, 唔係鬥暗吋又唔係起朵,  要起朵都唔會起CGF啦! OMK,

佢鬼識字咩....c hing咪鬼理佢啦....我地講返WE GBB呢...
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

引用:
原帖由 rho837 於 7-1-2010 17:32 發表
Generic term 如下:-
SPR = SPECIAL PURPOSE RIFLE
SPR = SPECIAL PURPOSE RECEIVER
SPR = SPECIAL POLICE RIFLE
你話我講邊個SPR咪過個meaning law!
你唔識野就自已上網睇!  睇清個SPEC. "DEFINITION"咪教翻我 ...
我唔識野請教你依類高手姐
唔洗扎行馬WO
你係咪諗多左D野
http://evchk.wikia.com/wiki/%E4%B8%89%E4%BA%94%E6%88%90%E7%BE%A4

你話教就教呀 快d同C hing道歉 唔係以後唔比內情你"Gee".....
http://www.youtube.com/watch?v=dyHaXgGCTrs

I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

對唔住呀C hing

22 12
發新話題