發新話題

[認真] 4年半...忘不了忘不了

我都係知音...當年搵呢隻vcd搵到我...
鄭中基廣東話版仲貼切...

原來共你已分開匆匆數年 竟發現我到這天走不遠
繁榮鬧市裡孤孤單單再流連 如今卻沒法有半天可相見
One More Time 其實想起了你我的心會暖
One More Time 還是想起了你的衰怨

長途跋涉我甘心追億到從前 總會夢見到躍起的秋遷
甜言蜜語也簡簡單單似無言 明天我沒有更美好的打算
One More Time 其實想起了你我的心會暖
One More Time 還是想起了你統統都已變
披星戴月忐忑已何時 當天那樣痴心得沒有分寸
我與你不覺路遠 我與你只覺熱暖
仍然能纏綿渡過飄泊歲月乍看不見
一生里面多少煙花會重燃 心裡面多少天沒有風雨
你教我失了預算 你教我感覺善變
如何能提防在那歡笑背後會有底線
難道抹乾眼淚即繼續愛戀 Woo
假裝不出瀟灑 像昨天
當天故事仿佛只給我流傳 當天你像一顆心沒有污染
我對你只有奉獻 我對你可有負欠
何時能回來共我一切放下再愛一遍
一生里面多少火花會燎原 心裡面多少張掠過的面
我押上千注萬注 我卻這一次大意
而完完全全沒法輸了以後再戰一次

o個陣我真係聽到想喊

引用:
原帖由 一等兵 於 13-1-2010 23:43 發表
廣東話版真係未聽過...攪到我心引起
你要唔要? 我一次過要聽幾次...
e家諗起都有d depressed

引用:
原帖由 Anonymous 於 15-1-2010 01:21 發表

BONI 你....
我... 做乜呀.
呢首歌真係聽到

言歸正傳, 過左去既野就過左ga啦
得閒拎出黎回憶下就好了
人要向前看呀~~

引用:
原帖由 Anonymous 於 16-1-2010 00:32 發表

呢幾年黎,都未找到一個人可以令我忘記佢...
唔會搵到一個人可以令你忘記佢ga 除非你失憶ga je

做人唔可以咁無情ga ma...

引用:
原帖由 Anonymous 於 16-1-2010 00:43 發表

死婆...
咁不如找個人扑濕我罷啦
我幫你

引用:
原帖由 Anonymous 於 16-1-2010 00:53 發表

....你扑我啦

引用:
原帖由 kimkileo 於 17-1-2010 16:38 發表

我大概都估都佢係邊個
我估唔估到ga

引用:
原帖由 louisli 於 18-1-2010 14:01 發表

唔好拿來同你舊的女朋友比較
無人會鐘意成為代替品
下下都比較, 你只會見到比"24日"唔好既野, 而搵唔到新o個個既優點

發新話題