發新話題

[認真] 4年半...忘不了忘不了

(本人唔係樓主)
不喜勿插
唔係想話師兄你
1、你諗真d啦愛唔係用$$$黎衡量咩毒男有錢男友呀如果佢係因為有個所謂毒男有錢男友而唔要你噤你仲諗黎做咩呢
2、睇唔睇得起你依一句係人地講嫁咩,世界上可以睇唔起你既人只有自己,其他外人講既嘢做既嘢根本唔使理
3、睇師兄噤長情佢唔要師兄你係佢損失,唔需要因為噤而自責自己當日正值失業無錢飛去外國找佢愛係二方面唔係單一方付
4、有無諗過佢點解唔黎搵師兄你

(師兄以上只係小弟既愚昧見解坦白講師兄你既經歷當初我都試過如果得罪師兄先行係度講聲sorry)
(我相信師兄第日一定有更好既女仔既)

既然今期興點歌我就點首心跳回憶俾師兄啦 加油呀~~~有過去才有現在哦過去就由佢過去啦

[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

引用:
原帖由 surefire0828 於 11-1-2010 23:58 發表
送俾樓主...
One More Time, One More Chance
http://www.youtube.com/watch?v=2G3aAbFOVGY&feature=related

究竟還要再失去什麼 我的心才會得到寬恕
到底要痛到什麼程度 才能夠再次見到妳
One more time 季節 ...
秒速5公分
one more time one more chance
(估唔到有知音人)

廣東話版真係未聽過...攪到我心引起

引用:
原帖由 boni 於 13-1-2010 23:44 發表

你要唔要? 我一次過要聽幾次...
e家諗起都有d depressed
要呀要呀~~~~

係嫁....係唔容易嫁....人係感情動物黎總會傷心難過........但唔可以成日都諗從前囉正如d師兄講"忘不了也要去忘"

發新話題