發新話題

[認真] 4年半...忘不了忘不了

4年半...忘不了忘不了

4年光陰,4年忙碌,用工作去麻醉....還忘不了,寂寞無人時,她的背影,笑聲,一切一切浮在腦中
4年來,敵不過24日的戀愛,與她24日的戀愛,換來4年的痛...

引用:
原帖由 m4devastator 於 10-1-2010 21:03 發表
24 日的愛情換來4年痛?

好似啲愛情小說/故事主角咁呀

放心, 總有一天女主角會被你找回
24日...因為佢返香港放假而一齊,佢走左冇耐就分手,而家佢在外國有個毒男有錢男友...我憑咩...
本身我外型不為老一輩接受,佢父母當日睇我唔起,覺得我早出黎做野,唔係有錢人,佢會返來我身邊既或然率係低過0...
呢個係我4年來不停同自己講既事實...呢個事實,我唔想面對,卻日日要承受...

呢個女仔,令我迷過,亂過,錯過,...但我至今不曾後悔,只後悔當天正值失業,找唔到工搵唔到錢飛去外國找佢(唔係悔氣說話),...或許有一線希望

引用:
原帖由 Anonymous 於 10-1-2010 22:38 發表
(本人唔係樓主)
不喜勿插
唔係想話師兄你
1、你諗真d啦愛唔係用$$$黎衡量咩毒男有錢男友呀如果佢係因為有個所謂毒男有錢男友而唔要你噤你仲諗黎做咩呢
2、睇唔睇得起你依一句係人地講嫁咩,世界上可以睇唔起你既 ...
唔洗SORRY,你講既係有理的,問題係我硬是放唔低姐

引用:
原帖由 boni 於 13-1-2010 23:38 發表
我都係知音...當年搵呢隻vcd搵到我...
鄭中基廣東話版仲貼切...

原來共你已分開匆匆數年 竟發現我到這天走不遠
繁榮鬧市里孤孤單單再流連 如今卻沒法有半天可相見
One More Time 其實想起了你我的心會暖
...
BONI 你....

多謝大家...
但要放下一個人,真的不是易事...

引用:
原帖由 boni 於 15-1-2010 08:56 發表

我... 做乜呀.
呢首歌真係聽到

言歸正傳, 過左去既野就過左ga啦
得閒拎出黎回憶下就好了
人要向前看呀~~
呢幾年黎,都未找到一個人可以令我忘記佢...

引用:
原帖由 boni 於 16-1-2010 00:42 發表

唔會搵到一個人可以令你忘記佢ga 除非你失憶ga je

做人唔可以咁無情ga ma...
死婆...
咁不如找個人扑濕我罷啦

引用:
原帖由 boni 於 16-1-2010 00:45 發表

我幫你
....你扑我啦

引用:
原帖由 Boniface 於 17-1-2010 01:17 發表
都咁多年啦....
由佢啦.........
過去的讓它埋葬
你係唔係真係知架....講下我網名第九個英文字係咩先

引用:
原帖由 kimkileo 於 17-1-2010 16:38 發表

我大概都估都佢係邊個
你係版主,洗乜估,挑!

引用:
原帖由 Boniface 於 18-1-2010 02:00 發表
你一同boni妹傾個下己估到九成
再講埋單野係幾年前就足哂十成......
其實,搵到個好既,舊時d野就會忘記ga la...
係唔係架.......
問題係找唔到個更好架MA........

發新話題