59 1234
發新話題

大game將至,各位o既架生係......................

大game將至,各位o既架生係......................

可唔可以post出o黎分享o下,順便俾小弟呢D臭新仔學o下o野,萬分感激........................
我的雀雀..............................Orz

你果把呢

引用:
原帖由 mujiadam 於 2007-4-21 00:42 發表
你果把呢
見到好多位大哥都有新架生,小弟只得一堆舊垃圾,所以仲考慮緊用咩o野鎗....................

我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 21-4-2007 00:43 發表

見到好多位大哥都有新架生,小弟只得一堆舊垃圾,所以仲考慮緊用咩o野鎗....................
你果d咁都叫垃圾.......

引用:
原帖由 felixcat 於 2007-4-21 01:01 發表

你果d咁都叫垃圾.......
仲有D係outdate o野,自從上年9月開始已經買唔到新奇o既玩具...........

架生.....
本來無一物, 何處惹塵埃

明天好似會幾熱,都係求鬼其輕裝備算o拉...............

回覆 #7 devil-sniper 的帖子

嘩~~~~

=low  tech gear..

引用:
原帖由 hippies 於 21-4-2007 22:08 發表
=low  tech gear..
所有野都冇問題....除左支槍.... 我想要條巾!!!

引用:
原帖由 14692 於 2007-4-21 21:30 發表
嘩~~~~
無新玩具玩,唯有用住D舊o野先...................

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-4-2007 22:15 發表

所有野都冇問題....除左支槍.... 我想要條巾!!!
sorry A1 no problem at all..........

今日一定好多靚野睇

引用:
原帖由 devil-sniper 於 21-4-2007 18:28 發表
明天好似會幾熱,都係求鬼其輕裝備算o拉...............
大師兄, 你個 VIP light, 有無方法返多個呀, 我搵左好耐呀
Never Forget

回覆 #9 hippies 的帖子

洗唔洗咁多舊FFD呀....

59 1234
發新話題