發新話題

[others] new parts for M4 GBB

呢隻都ok呀. 又平

附件

19-1-2010 17:55

引用:
原帖由 combatfung 於 19-1-2010 19:48 發表

this one i buy one before at $100, but it does not fit my GP receiver, so i give it to my friend , but also can not fit into AGM receiver, so i bought this one, easy fit into my GP and prime receive ...
你買果時果個人緊係無提你要執少少位. 或者你又無睇過其他人forum

引用:
原帖由 combatfung 於 20-1-2010 00:48 發表
how can U know thw cheap one is full CNC make ??? and the cheap cannot place into the AGM & GP receiver !!the AGM metal receicer cannot be close together! this is i try before ........ i also like che ...
唔好迷信GP個Boltstop一定好! GP都會打斷!!!! 大陸仔同GP 比1/5價錢. 相信好少機會短期內打爛咁多個大陸仔掛 (打鋼bolt 130%弓加紅氣就唔敢包)

引用:
原帖由 combatfung 於 21-1-2010 01:53 發表

師兄你自己賣野更係話佢好啦
我自己用緊,又test過既野我先會post出棃既。

引用:
原帖由 combatfung 於 21-1-2010 03:00 發表

我之前$100買入(我想退貨), 裝落GP & AGM, Prime 身都裝唔落, AGM上下身合唔埋, GP & PRIME 身 放唔落, 師兄可否Post安裝相片看看! 謝謝
我好似冇同你交易過架喎. (因為我冇理由話你知唔駛執既!!! )
有圖有真相! 圖為一支我試GBB零件既test gun. 個身係AGM既
呢個係我post出黎既boltlock housing. 加上一個國產boltlock.
第3張係合埋槍身時既相. (可以睇到boltlock下面有個housing既銀色)

附件

21-1-2010 11:14

21-1-2010 11:14

引用:
原帖由 combatfung 於 21-1-2010 12:00 發表
咁銼法......., 之前我係廣華街買, 都冇話要汁.........如果要汁, 咁我買個貴小小, 唔使汁
冇計啦,可能賣果個都唔清唔楚!加上出面鋪頭又貨物出門....
老實講,用銼執都唔會耐!如果有工具的話幾分鐘都唔駛添。

其實我本人覺得. bolt lock 個housing. 同 buffer lock個housing 換唔換都得!
因為. 就算AGM原裝果個都未必會打得爛 (因為唔係受力位!!!!!). 尾果個就更加啦.!

呢兩舊野只適合砌新槍既人用. 因為兩舊野加埋都差不多4舊水. 慳黎買隻夾好過啦

引用:
原帖由 combatfung 於 22-1-2010 00:57 發表

支槍打側打會lock bolt, AGM 裝左 fire pin block 可以解決lock bolt 問題
點解打側會lock? 我敢相信一定唔關隻bolt lock housing事. 係條彈弓仔問題!
但你用INO個彈弓裝法的話. 你有機會如果彈匣彈弓唔夠力就lock唔到bolt.. 要條彈弓長短同硬度適中先得

正常應該有彈弓架.! 會唔會跌左?

哈哈,呢位師兄多謝支持先!用埋我張相

發新話題