31 123
發新話題

機司用M4

機司用M4

有創意!

個gun rack.....
本來無一物, 何處惹塵埃

通常機師都係帶手槍旁身就算.....依家帶埋M-4即係被擊落要殺出重圍?

How many magazines  the chopper pilot have?

引用:
原帖由 kimkileo 於 21-4-2007 22:09 發表
通常機師都係帶手槍旁身就算.....依家帶埋M-4即係被擊落要殺出重圍?
直昇機....好似BHD咁,唔係會有自動武器ga 咩?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 21-4-2007 22:18 發表

直昇機....好似BHD咁,唔係會有自動武器ga 咩?
黑鷹係運輸機.....呢架係攻擊機...唔通冇彈就要機師打開窗口full......

以前黑鷹有都只不過係椅底等位有枝K仔比一人一枝,但power同M4差好多

......唔係呀~之前第一騎兵師架呀怕奇單拖去救人果時都係用機入面枝m4...

蘇聯入侵阿富汗後期 mi 24的機師用AKS74U  ,看來美軍..向俄佬學野
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

回覆 #9 Kuznetsov 的帖子

咁我寧願要74U.......細把好多
本來無一物, 何處惹塵埃

i don't know the use of M4
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Paul 於 21-4-2007 23:42 發表
以前黑鷹有都只不過係椅底等位有枝K仔比一人一枝,但power同M4差好多
You mean MP5K ?

引用:
原帖由 14692 於 22-4-2007 05:31 發表
same here

引用:
原帖由 PDTF 於 22-4-2007 20:54 發表

You mean MP5K ?
YES

引用:
原帖由 14692 於 22-4-2007 05:31 發表
對手用Ak47....  74U唔多ok wor
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

31 123
發新話題