發新話題

[others] PGC 彈匣測試

引用:
原帖由 Castlevania 於 25-1-2010 00:24 發表

C兄,可否告知如何處理你的彈甲.
因為小弟發現有一隻好似有少少流GAS問題.
thx^.^~
我有一隻入氣位都有少少溜, 但只係差氣時先溜,
佢溜時, 我用支gas 隊多下, arround 半秒, 佢就唔溜了...
我估可能支入氣芯內面粒valve仔回唔哂..

Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 25-1-2010 00:34 發表

我有一隻入氣位都有少少溜, 但只係差氣時先溜,
佢溜時, 我用支gas 隊多下, arround 半秒, 佢就唔溜了...
我估可能支入氣芯內面粒valve仔回唔哂..
明白晒~唔該晒C兄~^.^~

太陽神

回覆 90# 的帖子

yes~呢個就好似第一水問題
我有第二水係手,都無呢個問題,囉2個黎比較

得閒先再post測試

引用:
原帖由 舞雲 於 25-1-2010 10:09 發表

得閒先再post測試
這麼快就第二版 , 不知買了第一版是否可以免費更新零件去第二版.

回覆 94# 的帖子

都係d行家傳,要真係測試先知有冇一二水存在

就好似d工廠第一批貨實有d 小問題~先出左市場
之後再出第二批貨,就會改良返第一批問題~

市場就有一二水之分

引用:
原帖由 舞雲 於 25-1-2010 12:57 發表
都係d行家傳,要真係測試先知有冇一二水存在

就好似d工廠第一批貨實有d 小問題~先出左市場
之後再出第二批貨,就會改良返第一批問題~

市場就有一二水之分
不錯, 產品有改良是好事,
只是覺得出了一星期就有改良版, 真是有點快.

引用:
原帖由 marking 於 25-1-2010 13:04 發表

不錯, 產品有改良是好事,
只是覺得出了一星期就有改良版, 真是有點快.
量産版同測試版可以系兩種完全5同嘅産品,就好似gundam同gm甘!

引用:
原帖由 舞雲 於 25-1-2010 10:09 發表

得閒先再post測試
我係入氣口個ORING度噴左D silicon個問題就解決左了~
太陽神

回覆 98# 的帖子

=.=好鬼搶手~
遲下有類似PAMG膠匣仲正~

引用:
原帖由 舞雲 於 26-1-2010 14:10 發表
=.=好鬼搶手~
遲下有類似PAMG膠匣仲正~
PAMG膠匣?係咪PGC設計先?

我今日係充工入手了....買左$))
遲少少都REPORT一下

引用:
原帖由 d.s 於 26-1-2010 20:01 發表

PAMG膠匣?係咪PGC設計先?
之前係格離台見過, 個樣似KJ果隻加拿夾..
似係國內design
揾到了

附件

26-1-2010 22:06

拆出氣咀, 上彈彈弓,教學video
http://www.youtube.com/watch?v=r ... ure=player_embedded

小弟想問大家一個問題~
個感覺同WA隻甲相比如何?
個recoil大力左定細力少少?
太陽神

引用:
原帖由 Castlevania 於 26-1-2010 22:01 發表
小弟想問大家一個問題~
個感覺同WA隻甲相比如何?
個recoil大力左定細力少少?
小弟感覺recoil同WA差不多, 但ROF"好似"高左DD

發新話題