發新話題

[others] PGC 彈匣測試

彈匣底片能拆出,可惜我手邊沒有MAGPUL的RANGER PLATE,不能為大家測試....抱歉....

附件

21-1-2010 11:24

唉! 冇lock bolt! 為一不足之處! 今曰出去買.......

OK Got it!

引用:
原帖由 rho837 於 21-1-2010 11:51 發表
唉! 冇lock bolt! 為一不足之處! 今曰出去買.......
師兄,你有冇睇到紅色字?
係我枝鎗改到冇得lock bolt,唔關匣事.

got one last night, perfectly fit to my 08 ino

引用:
原帖由 combatfung 於 21-1-2010 10:08 發表

use the agm bolt set.......replace your Q記7075bolt+外買agm白飛機 is OK
原裝條bolt太重了,而且好快"C"7075輕好多,bolt lock位都唔會"c",不過我粒hopup膠又比個氣咀撞爆,都唔知咩事/.\

引用:
原帖由 Pike 於 21-1-2010 12:19 發表
got one last night, perfectly fit to my 08 ino
昨日我都買咗隻匣試, 09 Inokatsu 插唔入

嘩Thx DS兄第一手資料

引用:
原帖由 deesigner 於 21-1-2010 13:45 發表

昨日我都買咗隻匣試, 09 Inokatsu 插唔入
下?等我仲念住等呢隻匣一出就買枝09 ino tim...

引用:
原帖由 acidash 於 21-1-2010 13:53 發表

下?等我仲念住等呢隻匣一出就買枝09 ino tim...
可能我冇拆匣背後面的金屬片,今晚我會試多次。

請問d.s 兄, 隻夾用係p牌身, 可唔可以 drop free 呢??

幾錢邊間有賣呀?
thanks!

引用:
原帖由 jpg 於 21-1-2010 14:22 發表
請問d.s 兄, 隻夾用係p牌身, 可唔可以 drop free 呢??
可以

有個問題,我系prime身,用原本for wa/gp既出氣膠穩定,定系用for ino出氣膠穩定D?

剛剛買了, 但我的兩枝原裝豬標 SR-16 和 Viper 都不能裝上, 入到匣, 但頂Bolt.   
可能需修修.

回覆 27# 的帖子

O...that's very nice.

發新話題