發新話題

[others] PGC 彈匣測試

引用:
原帖由 Castlevania 於 23-1-2010 17:02 發表

真係唔太清楚~
如果太多人買.....我諗第2水有可能會升價.......
所以我尋日都買左2隻先........
我買左4隻, total 有8隻匣了, 嘩哈哈哈哈
...........sorry..懷左隻....係得7隻先岩
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

引用:
原帖由 lololo 於 23-1-2010 17:08 發表

我買左4隻, total 有8隻匣了, 嘩哈哈哈哈
...........sorry..懷左隻....係得7隻先岩
希望你個隻PROWIN快D幫你處理左先啦~
希望PROWIN有一個好回應~
我尋日唔小心跌左隻甲一野.....
由我胸前直跌落地....心中不禁出現左個粗口....聽到D聲我都心痛死.....
不過.......冇事.....唔知會唔會有後遺症....

太陽神

回覆 76# 的帖子

咁激....
第一水原來入面d野雞d
怪唔得咁平

引用:
原帖由 舞雲 於 23-1-2010 17:37 發表
咁激....
第一水原來入面d野雞d
怪唔得咁平
咦?!師兄有第ニ水嗱??分享下有d咩強化咗得嘛~

;買

引用:
原帖由 F22 於 23-1-2010 18:10 發表
;買
sorry,delete ;

係唔係所有師兄既GP WOC用呢隻匣都有問題呀?真係會頂Bolt?

引用:
原帖由 d.s 於 23-1-2010 12:34 發表
K兄,你好!
我自己就好滿意,但建議你先入一隻試試先~
Thanks sir

Mine is !  

甘多位cing,系咪而家第一批,都沒帶for ino夠出氣膠架?定系遲D出補品?

都係等第二批先

有幸得到高人相助 , 小弟整返好隻匣啦

小弟亦向高人查探傅聞version2或第2批用靚料之事, 高人話從未聽過,
只知泥緊會出tools for 拆匣用???..

小弟都係聽返黎, 如有錯溜, 多多包咸

賣晒啦..

賣晒啦..
           出到 MK 一隻都買唔到呀..
           有冇師兄知到邊道有得賣呢   ...

Ching 們, 請問你地用邊隻 BB loarder 呢?

引用:
原帖由 lololo 於 25-1-2010 00:11 發表
Ching 們, 請問你地用邊隻 BB loarder 呢?
C兄,可否告知如何處理你的彈甲.
因為小弟發現有一隻好似有少少流GAS問題.係入氣口度流....
thx^.^~

太陽神

發新話題