發新話題

[others] PGC 彈匣測試

WOW~WOW WOW~
幾錢隻~?等睇report~
d.s兄加油~
太陽神

引用:
原帖由 d.s 於 20-1-2010 22:02 發表

的確要加油......隻匣已打到好dry下.....
recoil同WA隻甲有冇分別?~
太陽神

22號我都出槍街睇睇先~!買隻黎試試~
太陽神

我想問問,如果用PRIME內部件仲洗唔洗先做上膛動作而能順利入匣?
thx~^.^~
太陽神

引用:
原帖由 ayaka 於 21-1-2010 18:21 發表
紅狼有130rd匣
http://www.redwolfairsoft.com/re ... Detail?prodID=28488
緊姐係點啊?
有50同130R分?~
不過........130R打唔打得晒?~..
真係一個迷~
太陽神

引用:
原帖由 lololo 於 23-1-2010 15:23 發表
吊........
嘩...........唔係啊.....緊快就出事..../.\
太陽神

引用:
原帖由 舞雲 於 23-1-2010 16:14 發表
隻匣ok~
大家知唔知邊度最低賣~
幾銀
我買左400/1隻....
有冇C兄們再平D~,分享下邊度買~
400我都仲係覺得貴貴地.../.\
太陽神

引用:
原帖由 桸藍 於 23-1-2010 16:56 發表

400差唔多la~
係咪好似話第2水會貴d呀 ?
真係唔太清楚~
如果太多人買.....我諗第2水有可能會升價.......
所以我尋日都買左2隻先........
太陽神

引用:
原帖由 lololo 於 23-1-2010 17:08 發表

我買左4隻, total 有8隻匣了, 嘩哈哈哈哈
...........sorry..懷左隻....係得7隻先岩
希望你個隻PROWIN快D幫你處理左先啦~
希望PROWIN有一個好回應~
我尋日唔小心跌左隻甲一野.....
由我胸前直跌落地....心中不禁出現左個粗口....聽到D聲我都心痛死.....
不過.......冇事.....唔知會唔會有後遺症....

太陽神

引用:
原帖由 lololo 於 25-1-2010 00:11 發表
Ching 們, 請問你地用邊隻 BB loarder 呢?
C兄,可否告知如何處理你的彈甲.
因為小弟發現有一隻好似有少少流GAS問題.係入氣口度流....
thx^.^~

太陽神

引用:
原帖由 lololo 於 25-1-2010 00:34 發表

我有一隻入氣位都有少少溜, 但只係差氣時先溜,
佢溜時, 我用支gas 隊多下, arround 半秒, 佢就唔溜了...
我估可能支入氣芯內面粒valve仔回唔哂..
明白晒~唔該晒C兄~^.^~

太陽神

引用:
原帖由 舞雲 於 25-1-2010 10:09 發表
yes~呢個就好似第一水問題
我有第二水係手,都無呢個問題,囉2個黎比較

得閒先再post測試
我係入氣口個ORING度噴左D silicon個問題就解決左了~
太陽神

小弟想問大家一個問題~
個感覺同WA隻甲相比如何?
個recoil大力左定細力少少?
太陽神

發新話題