42 123
發新話題

[others] !!!2010 GBB NEWS!!!

!!!2010 GBB NEWS!!!

緊多間廠都係行WA system,GOOD!~
http://www.gasguns.info/forum/viewtopic.php?f=25&t=2743
KWA LM4 Compact

RS GBB M4A1

Umarex GBB HK416

Classic Army GBB M4A1

KWA LM4 Compact

Classic Army GBB M4A1

太陽神

連RS都加入戰團,出年會好窮

唔知幾時會有其它既GBB…出黎出去都係M4…

416呀416
不過睇落應該會好貴
縮縮北行鳥 =口=

其實真係要讚vv a, 如果冇佢 gbb 都唔會成為熱潮, 睇好多廠既gbb , 其實有好多都係取材自vv a.    希望大家都俾返d credit vv a 啦.

引用:
原帖由 dondon24 於 21-1-2010 16:49 發表
RS都出...唔知可唔可以做到好似佢枝SVD咁正
RS D野應該都係行高階的吧.....個價應該都係INO個個級別的了........
太陽神

M4 here~M4 there~M4M4 everywhere

搞到M4係gbb既代表作咁

引用:
原帖由 Zeiss 於 21-1-2010 17:34 發表
搞到M4係gbb既代表作咁
係搞到全世界得M4一枝槍咁就真…

引用:
原帖由 jpg 於 21-1-2010 16:45 發表
其實真係要讚vv a, 如果冇佢 gbb 都唔會成為熱潮, 睇好多廠既gbb , 其實有好多都係取材自vv a.    希望大家都俾返d credit vv a 啦.
睇黎WE要都快D搵多幾間廠共同合作啦~
如果唔係.........
太陽神

VFC枝m4去左邊

zA唔知又走幾多問題出黎...

引用:
原帖由 McDull 於 21-1-2010 16:24 發表
連RS都加入戰團,出年會好窮
又係自家數我就笑

引用:
原帖由 hihi888 於 21-1-2010 18:13 發表
VFC枝m4去左邊
等佢枝Scar算

42 123
發新話題