發新話題

[others] !!!2010 GBB NEWS!!!

!!!2010 GBB NEWS!!!

緊多間廠都係行WA system,GOOD!~
http://www.gasguns.info/forum/viewtopic.php?f=25&t=2743
KWA LM4 Compact

RS GBB M4A1

Umarex GBB HK416

Classic Army GBB M4A1

KWA LM4 Compact

Classic Army GBB M4A1

太陽神

引用:
原帖由 dondon24 於 21-1-2010 16:49 發表
RS都出...唔知可唔可以做到好似佢枝SVD咁正
RS D野應該都係行高階的吧.....個價應該都係INO個個級別的了........
太陽神

引用:
原帖由 jpg 於 21-1-2010 16:45 發表
其實真係要讚vv a, 如果冇佢 gbb 都唔會成為熱潮, 睇好多廠既gbb , 其實有好多都係取材自vv a.    希望大家都俾返d credit vv a 啦.
睇黎WE要都快D搵多幾間廠共同合作啦~
如果唔係.........
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 21-1-2010 20:56 發表

填海填海填海
緊你又太直接~
一陣比WE FANS見到就.......
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 21-1-2010 23:16 發表

WE 苦主討伐大聯盟重多FANS
苦主??點解緊講GE?~WE發生左咩事?
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 21-1-2010 23:37 發表

支槍2手$1K 都賣唔到
重苦唔苦主?
苦過廿四味......
太陽神

引用:
原帖由 aramua 於 21-1-2010 23:43 發表
一大堆老翻∼∼
睇黎C兄你玩開真槍喎~
太陽神

引用:
原帖由 gainax 於 22-1-2010 03:19 發表
RX果支 M4身係 7075-T6 鍛造身黎 冇合模線
井記今次
唔係啊...我仲諗住6,7月中買番支09 ver INO黎粗用....
宜家姐係........要等埋RS.../.\
冇合模線GOOD!
太陽神

引用:
原帖由 Kane 於 22-1-2010 03:45 發表
買 INO果班又坐艇
真係有時買野唔好心急......
睇定D好.
太陽神

發新話題