發新話題

M14 is coming

引用:
原帖由 MKL04438 於 23-1-2010 13:29 發表
唔知佢彈數容量幾多呢…
I guess around 30-40 Rounds.

m14 full auto 有人會用咩?

引用:
原帖由 CWHS 於 22-1-2010 13:41 發表

Take a reference on the real steel.
http://www.youtube.com/watch?v=xCn0HnBLBmk
我見無條片無停過先咁懷疑...

另外一個懷疑係佢地D料
今次blow back唔只係一磚野彈彈下
護木入面分野會唔會—震斷架...

17# - 珍M14呼auto彈得都幾勁! 只係用20 rounds夾呼兩三秒就玩完!  不過玩具氣槍幾+粒豆呼吓都OK! 如果用M14夾只裝二+粒豆個氣缸咪好大, 支管今長咪打L死人!

#18 - 外國玩具市場最大係美加! 啲玩具槍就要豆腐渣物料致入到口! 例如VVe m4去加国就要透明膠殼(1比1外皮金屬身唔入得口), 不過到入左口後啲人點整都得啦! 玩具槍係今上吓啦, 如果唔咪點解周處都有啲所為保強PARTS買.

引用:
原帖由 m82a1m40a1 於 21-1-2010 20:33 發表

應該唔係,(我們)樣槍都重有個"心",而且冇咩可能因為一支槍而改系統
咁你就真係錯啦

在此先感謝各位大大的支持和意見! 縱觀各方反應,由此亦可以証明WE絕不限於銅芯系統,只是銅芯系統比較耐打,這次精心開發的AWSS M14 GBB是採用另一個全新自家開發的"全開膛"系統,這系統會比市場上之WA及其他仿WA系統更實在、效果更穩定(個人認為 ),這系統亦已在多國申請專利中了。在不久的將來,WE將會以此系統為藍本,推出M4、SCAR、HK4168、PDW等之全開膛套件,令所有WE玩家可用一個非常經濟的價錢,可以互換兩個系統,最主要當然是現時的Green Gas及Co2彈匣可以保留互用喔!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26-1-2010 01:23 發表
在此先感謝各位大大的支持和意見! 縱觀各方反應,由此亦可以証明WE絕不限於銅芯系統,只是銅芯系統比較耐打,這次精心開發的AWSS M14 GBB是採用另一個全新自家開發的"全開膛"系統,這系統會比市場上之WA及其他仿WA系 ...
禁買左銅芯系統果d咪
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26/1/2010 01:23 AM 發表
在此先感謝各位大大的支持和意見! 縱觀各方反應,由此亦可以証明WE絕不限於銅芯系統,只是銅芯系統比較耐打,這次精心開發的AWSS M14 GBB是採用另一個全新自家開發的"全開膛"系統,這系統會比市場上之WA及其他仿WA系 ...
WE果然好積極...不斷追求進步~!!

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-1-2010 13:27 發表

禁買左銅芯系統果d咪
我果時聽過老細講新系統係可以裝番係舊系統既槍身

但係唔係就試目以待吧

signature oversize

全開膛?
希望只係我諗多左...

引用:
原帖由 Vindicator 於 26-1-2010 13:27 發表

禁買左銅芯系統果d咪
唔介意未繼續用囉 又唔係有問題
有無芯就最好啦

唔講咁多 一陣比人當我係 w依打手

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 26-1-2010 01:23 發表
係咪呀, 係就好呀, 換鬼左佢, 當DUMMY玩下都好丫!(又多支DUMMY....頂...)
鵰。豹。狸。獅。狒

好野!我的80s中華民國陸軍計劃可以啟動啦

最要掔就係可以用翻啲原裝VVe夾! 條銅膽都唔值得幾多錢換唔換都得!  正明GBB好快盡頭啦! 快喲出义氣跳殼完左佢重好啦.

引用:

禁買左銅芯系統果d咪
有"心"人也

發新話題