29 12
發新話題

About "VVE" MP5, M14 news

About "VVE" MP5, M14 news

見咁多gbb嘅料出post, 我都爆吓料先.............
上星期小弟o係toys fair "vve" 個booth度吹左一陣, 據負責人講 :

1). mp5 將於4個月後完成, 重會係"open bolt"設計 (即類似wa system)......冇左條銅芯.......
2). m14會比mp5 更快見街, 同樣採用"open bolt"設計..........................
3). 已解決hopup問題 (測試過嘅紀錄係45m中汽水罐), 方法重好簡單, 不過小弟未有時間改嚟試

小弟所知嘅o係以上咁多, 大家有興趣嘅就拭目以待.................
報告完畢

gd...
唔洗銅芯震震la...

依樣野我聽左9年
重要臺灣某人講
又話mp5 上年有

你係咪聽著西裝果個o靚仔講?

回覆 3# 的帖子

你係咪聽著西裝果個o靚仔講?---------------唔係,係另一個成熟d嘅男士
睇嚟ching你覺得我"令"左佢野
不過我都係採取觀望態度去睇姐

觀望態度都好既
話晒都乜乜美軍訓練槍wo

引用:
原帖由 sam524 於 22-1-2010 00:15 發表
gd...
唔洗銅芯震震la...
變埋做碎彈槍

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 22-1-2010 00:13 發表
見咁多gbb嘅料出post, 我都爆吓料先.............
上星期小弟o係toys fair "vve" 個booth度吹左一陣, 據負責人講 :

1). mp5 將於4個月後完成, 重會係"open bolt"設計 (即類似wa system)......冇左條銅芯.......
2). m14會比mp5 更快見街, 同樣採用"open bolt"設計..........................
3). 已解決hopup問題 (測試過嘅紀錄係45m中汽水罐), 方法重好簡單, 不過小弟未有時間改嚟試

小弟所知嘅o係以上咁多, 大家有興趣嘅就拭目以待.................
報告完畢
拍得住aeg?

點解唔post去GBB專區?
I'm a Manufacturer , NOT a Dealer......
I buy more than I sell.
I'm merely selling my collections or extra items.
I had to buy to get what I want.

回覆 8# 的帖子

Ar......係wor, 咁有努版主

有相有朋友. 無相就...
當然最好既證據係有片...

UNDER DEVELOPING

天大喜訊!

open bolt MP5 ...

引用:
原帖由 mkmonkey 於 22-1-2010 03:44 發表
open bolt MP5 ...
Just like Maruzen...x!!

毒呀, 睇完片
http://www.youtube.com/watch?v=KJMJNIyD-Mo

真希望他們能出L1A1 GBB!

引用:
原帖由 -l- 於 22-1-2010 09:32 發表

Just like Maruzen...x!!
見到open bolt都已經覺得似曾相識熟口熟面

29 12
發新話題