29 12
發新話題

About "VVE" MP5, M14 news

嘩! 越出越多款! 支支都買唔咪好掂.......支支都想用珍品! 珍槍鋼; 鋁造金身,配件連管! 重未計啲玩具料, PDI, KN, RATECH, Prowin夾, 槍盒.......等等! 計計吓成+雞野....玩升級部GTR都冇今貴! 放吓手先...

行銅膽其實係jac 個設計 , 依家mp5 就行open bolt , 咁好有機會係馬老聲個設計
塑膠戰隊

引用:
原帖由 -l- 於 22-1-2010 09:32 發表

Just like Maruzen...x!!
嗯嗯..
本帖最近評分記錄
  • -l- 威望 -5 icon post "Hae" reply 22-1-2010 17:23
  • -l- 金錢 -5 icon post "Hae" reply 22-1-2010 17:23

引用:
原帖由 PMX 於 22-1-2010 12:01 發表
行銅膽其實係jac 個設計 , 依家mp5 就行open bolt , 咁好有機會係馬老聲個設計
我就稜願要Close bolt銅膽mp5

其實樓主既"open bolt "意思係咪姐係 槍機全開(無銅膽) 呀?
理應唔會整到"開膛待擊"喎

回覆 20# 的帖子

係, 冇左銅芯
我只係聽到佢話"用open bolt, 順應民意"咁意思
結構上就唔知啦, 呢層冇問到咁details

we無左銅芯用open bolt
唔通都係要向wa方向走
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 22-1-2010 23:19 發表
係, 冇左銅芯
買M4/PDW 果D人咪坐晒艇?

引用:
原帖由 Kane 於 23-1-2010 23:48 發表

買M4/PDW 果D人咪坐晒艇?
坐左la...
不過好彩未買PDW...

引用:
原帖由 sam524 於 23-1-2010 23:51 發表

坐左la...
不過好彩未買PDW...

乜Q AWSS 系統唔係話好勁咩
又話攞晒專利又話美軍訓練用過

兩枝野都好毒呀
M14個後座力重好似幾大添

莫非youtube條片個支就係we嘅??

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 24-1-2010 02:55 發表
莫非youtube條片個支就係we嘅??
我覺得係...
如果真係改open bolt...

引用:
原帖由 大力金剛腿 於 22-1-2010 23:19 發表
係, 冇左銅芯
"用open bolt, 順應民意"

同你講野果個哥哥仔都唔知自己up乜...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

29 12
發新話題