發新話題

到呢刻, 大家最後悔嘅事係...?

引用:
原帖由 deathmaster 於 22-1-2010 12:42 發表
我最後悔讀書時冇溝過女
我最後悔入左男校無女溝

引用:
原帖由 Mr_O 於 22-1-2010 16:12 發表
點解我唔係李嘉誠
投錯胎...

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-1-2010 16:15 發表

投錯胎...
所以最後悔

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-1-2010 16:14 發表

我最後悔入左男校無女溝
入左男女校但無溝過女咪仲慘, 真係下世先可以再有機會哪...

唔使下世.....有夜校嫁 不過質素就好難講嘞
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回覆 16# 的帖子

在下小一至中五都係同一間和尚寺又冇咩喎
仲好開心

最後悔識錯人

後悔有後悔過
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我後悔... 自己無好好讀書

引用:
原帖由 ZaMaR 於 22-1-2010 16:15 發表

投錯胎...
要唔要我俾多次機會你.....

引用:
原帖由 Anonymous 於 22-1-2010 13:39 發表
拍拖 + 结婚
咁.........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

我有2年後悔既事
1>  點解我讀書果陣唔比d心機  中3就比人伸X左出黎  要出黎做冷氣學師................
但係經常去唔同既地方   見識多左 比人插得多左 開始明白一d人情世故   自己開心左(多靚女睇)  但係依然仲係留戀係中學時代  同d同學打暗號去TOILET食煙 走留堂  一班fd一齊番放 一齊放學  etc...................

2>  2年半前岩岩踏入WAR GAME界 第1枝槍係2手馬記G3SG1 跟住壞左  果陣國狗岩岩興起 第1枝國狗 金弓AUG 又係2年多既時間入面 換過應該有10枝槍 所有槍都係國狗  舊年8月買左最後1枝國狗 DBOY既PDW  拎左去打某街場 結果果日落雨 一冷一熱 病左3日  比上司插足3日   咁就開始諗 打唔打番GAME呢  由我2年半前1枝AUG 一隻甲 一舊電 T SHIT加牛仔褲 到E加 有COPY軍服 自己既GEAR 試過最近係屯門打 至到西貢坐隻船過去打外島 回程暈船浪  試過數十人既GAME 又試過唔夠10人都打GAME 又試過比差人周到打街場 果陣岩岩出黎做野 月頭出糧去老廣 番到屋企比老媽插 話我幫人地槍鋪交租  去到老廣又買槍 ....... 呢D都係呢2年半既一點一滴 伴我成長
到我E加冇打GAME都有半年  轉左踩單車 舊年12月30日 岩岩出糧 買左架美利達山地車 17XX元 入門車  送比自己玩 做個單車新手 仲將自己D槍 恨心地擺去床下底 仲同自己講 一年後先拎番出黎玩  但係E加又有D心郁郁 想打番GAME 但係到SUMMER應該差唔多拎番枝槍 放低架車一陣先 到時D技術應該唔記得晒掛
呢福係上網搵既 自己果架係紅色車架

附件

22-1-2010 21:24

引用:
原帖由 Mr_O 於 22-1-2010 16:12 發表
點解我唔係李嘉誠
我諗呢個唔係後悔,係浦涂…
鵰。豹。狸。獅。狒

後悔無把握機會

引用:
原帖由 hijacky2007 於 22-1-2010 20:51 發表
我有2年後悔既事
1>  點解我讀書果陣唔比d心機  中3就比人伸X左出黎  要出黎做冷氣學師................
但係經常去唔同既地方   見識多左 比人插得多左 開始明白一d人情世故   自己開心左(多靚女睇)  但係依然仲係 ...
GD BIKEs
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題